140 kandideerija hulgast valib umbes kümmekond välja viieliikmeline žürii, kuhu kuulub Lotte üks loojatest Janno Põldma, programmijuht Hana Kivi ning kolm Lottemaa näitlejat Rasmus Järvesaar, Kevin Pisartšik ja Mattias Metsalu. "Mäletan kui 2018. aastal castingul osalesin, siis jalg värises ja olin ikka närvis, aga kuna Lottemaa inimesed on kuidagi väga siirad ja mõnusad, siis tundsin ennast kohe palju vabamana," meenutab enda teekonna algust Kevin Pisartšik. "Lottemaa casting on üks õudselt kihvt koht, kuna kokku satuvad väga erinevad noored, kes igaüks omamoodi andekas. Olles juba teist aastat žüriis võin öelda, et see on ikka üks väga raske ülesanne, sest ühtegi andekat ei taha ju kõrvale jätta," lisab Pisartšik.

Enda üheksandat hooaega tähistab Lottemaa eriti pidulikult. "Dr Ave on otsustanud mehele minna ning terve suvi peame pulmi. Janno Põldma on kirjutanud neli täiesti uut näidendit ning nendega hakkame tegelema näitlejatega juba alates aprillikuust. On uusi ja huvitavaid rolle ning programm on üles ehitatud pisut teisiti kui harjumuspärane," lausub Hana Kivi.

Lottemaa avab oma väravad 11. juunil ning lõpetab hooaja 28. augustil. Teemapark on avatud iga päev 10:00-18:00 ja päeva jooksul võõrustatakse keskmiselt 1000 külastajat üle maailma.

Lottemaa suvehooaja kohta lisainfot ning piletid leiab aadressil www.lottemaa.ee

Jaga
Kommentaarid