Tartus elav kahe lapse ema Isabella-Gabriele pakatab positiivsusest ja näitab Instagramis oma armsa pere igapäevategemisi, inspireerivaid reise ja jutustab ka iluteemadel. Isabella sära on lausa nakkav!

homeinestonia nime all tuntud Merlini kontole peale vaadates võiks seda ekslikult pidada vaid koduteemaliseks sisustuskontoks. Kuigi Merlini kodupildid teevad silmale pai, siis suur osa elust käib tema kontol hoopis storydes. Seal jagab Merlin suure huumoriga vürtsitatud argielu, millest ei puudu ka ta vahva poja erinevad ütlemised. Siit saab nii hea tuju kui ka paraja koguse inspiratsiooni.

Karoliina kasvatab oma kaht last Soomes ning jagab oma pere tegemisi ausalt ja siiralt. Karoliina räägib tihtipeale nii oma mõtetest emaduse ja vanemluse osas, keeruliste olukordadega toime tulekust, oma minapildist seoses kehaga ning ka sammudest liikumaks laste kõrvalt oma suure unistuse ehk fotograafiameti poole.

Ajakirjanikuna töötav Mondela on ootamas oma esimest last ning jagab oma teekonda avameelselt ka oma jälgijatega. POTS haigust põdev Mondela räägib palju nii vaimsest kui füüsilisest tervisest ning julgeb alati oma mõtted välja öelda.


Kätlin ehk nainenagukaubamaja on kolme lapse ema, kes oskab vaadata elu just läbi nende prillide, mis muige suule toovad. Pole asja, mida Kätlin laste kõrvalt teha ei jõuaks. Sealhulgas ka naerutavaid reels videosid!

Kahe lapse ema Kärt peab toredat kontot nimega loovadmangud, mis annab edasi erinevaid koduseid tegevusi nii beebidele kui väikelastele. Kui tahaks oma põnniga midagi vahvat ette võtta, aga ei tea täpselt mida, siis saab Kärdi kontolt kindlasti mõne hea mõtte!

Meigikunstik Grete konto pakub rõõmu emadest ilufännidele. Oma armsal ja vahetul kontol jagab energiast pakatav Grete oma pisikese pere koos kasvamise teekonda.

Kahe poja ema Kristi on ettevõtlik ja äge naine, kes lubab jälgijatel saada osa tema eneseotsingute teekonnast. Täiskasvanuna ATH-ga diagnoositud Kristi, kes pojaga sama diagnoosi jagab, räägib palju vaimsest tervisest, stigmadest ja ka üleüldiselt vanemlusest.


Kui sa otsid inimest, kes saab vist küll ükskõik millega hakkama, siis on selleks Sigrid! Sigrid kasvatab üksinda kaheaastaseid kolmikuid ja jagab oma kontol kogu rõõmu ja kaost, mis sellega kaasneb.

Liisu on kolme poja ema, kes võlub oma jälgijaid nii oma kunstiande, muheda kasvatusstiili kui ka oma siira olekuga. Leiad Liisu kontolt huvitavaid mänguasjasoovitusi, maitsvaid retsepte, erinevaid mõtisklusi päevakajalistel teemadel ning mõistagi saad piiluda, milline on ühe viieliikmelise pere argipäev.
Jaga
Kommentaarid