Vahet pole, kas vaatame kuulsuseid või teisi naisi enda ümber, mõnikord võib olla uskumatult raske end mitte teistega võrrelda. Eriti kui keha endisesse vormi saamine läheb keerulisemalt kui oled osanud arvata. Aeglane kaalukaotus, venitusarmid ja välja veninud nahk võivad tekitada tunde nagu midagi oleks valesti - jagatakse ju peamiselt siiski pilte ideaalsetest kehadest.

Mida rohkem aeg edasi, seda enam võtavad sünnitusjärgse keha osas sõna ka kuulsused, mis ajendab omakorda ka tavalisi naisi oma kogemusi julgemalt jagama. Instagramis vastavate teemaviidete alt otsides hakkab silma tuhandeid postitusi, mis on pühendatud emade võitlusele dieedikultuuri ja surve vastu koheselt pärast sünnitust jälle endises vormis olla.

Mõistagi pole varasema vormi saavutamises midagi halba - vastupidi. Ent naiste jaoks, kelle jaoks on see keerulisem, võib vaid edulugude vaatamine panna neid tundma üksikuna. Jagamegi siinkohal tavaliste emade pilte, mis pole keskendunud mitte lõpptulemuseni jõudmisele vaid oma keha omaks võtmisele ja omas tempos liikumisele.

Hinda seda, mida su keha on teinud

Sabra Darling jagab selle pildiga avameelselt oma ebakindlust enda keha osas. "See pilt pidi olema minu "enne" pilt. Aga mida enam ma seda põlgusega vaatasin, seda enam leidsin ennast iseenda peale kuri olemas. Selles kehas kasvas inimene! Ma toitsin teda ja hoidsin teda turvaliselt. Ma vahetasin välja kogu oma toidulaua ja süstisin end ta nimel. Ma olen tänulik iga venitusarmi ja voldi eest. Mu keha on suurepärane!"


Lõpeta vigade otsimine
Emily Skye märgib ära, et saab tihtipeale teistelt emadelt kadeda tooniga kommentaare, kus tuuakse välja kui väga tal on vedanud, et rasedus talle välja veninud nahka ega venitusarme kaasa ei toonud. Naine soovib kõikidele meenutada, et Instagram ei peegelda alati reaalsust ning valitud poosid ja valgus võivad lõpptulemust palju muuta. "Sa ei näe vasakul pildil mu tselluliiti ega mu välja veninud nahka. Parempoolsel kõrgema resolutsiooniga ja lähedale zoomitud fotol on kõik näha. Mida rohkem vigu sa otsid, seda rohkem sa neid ka leiad. Soovitan soojalt vigade otsimine lõpetada!"

Pea meeles, mida su armid sümboliseerivad

Emmy Thurmani jaoks oli tema erakorraline keiser keeruline ja jättis ta tundega nagu ta oleks vähem väärtuslik ema kuna ei suutnud last loomulikul teel ilmale tuua. Õnneks suutis naine siiski oma armiga ja sellega, mida see esindab, rahu teha. "Meil kõikidel on oma raskused, millest läbi tulles oleme tugevamad kui varem. Ma ei ole kunagi oma keha armastanud nii palju nagu pärast selle armi lisandumist. See arm sümboliseerib armastust. See arm meenutab mulle pidevalt mu poja sündi ja keegi ei suuda mind seda unustama panna."

Aitab tavaliste kehade häbistamisest

Abagail Wedlake lebab sel pildil oma tütre kõrval ning soovib anda edasi sõnumit, et naised on imelised ja sünnitusjärgse kehaga kaasnevaid muutusi tuleks tähistada, mitte häbistada.


Õige aeg enesekindel olemiseks on juba praegu
Kylee Austin soovib meedias näha rohkem venitusarmide ja tavalise sünnitusjärgse kehaga naisi. Sellegi poolest arvab naine, et kaanestaari enesekindluse omamiseks ei pea seda hetke ootama. Nii julgustabki naine kõiki emasid end juba praegu armastama sellisena nagu nad on, mitte nagu nad sooviksid olla.

Ära peida tõde
Mia Redworth võtab oma Instagrami kontol palju sõna sünnitusjärgse keha aktsepteerimise osas. "Olin pärast oma poja sündi oma keha pärast väga endast väljas. Minu jaoks oli täiesti šokeeriv näha, milliseks tavaline keha muutub. Me ju ei näe seda enamasti Instagramist või meediast. Ma tundsin end täiesti üksi ja mul polnud kedagi, kellega end samastada." Nüüd kasutabki naine oma enda sotsiaalmeediaplatvormi selleks, et jagada enda teekonnast ilustamata pilte.

Allikas: people.com

Jaga
Kommentaarid