Mees meenutab, kui atraktiivne Airis talle tundus: “Ta vitaalsus on positiivses mõttes nakkav ja ta on sihikindel kõiges, mida teeb. Ta on kesk­pärasusest kaugel!” Uue suhtega nad siiski ei kiirustanud ja Airis jutustab: “Eks hiilimist oli ikka tükk aega. Me ei tahtnud poiste pärast otsuseid ülepeakaela teha.”

Maailma näinud ja Euroopa Koolis õppivad Matis ja Lenno on lustakad, eluga rahulolevad tüübid. Nad seletavad: “Meie kool on suur, seal on palju inimesi Euroopast. Aga Eestis meeldib meile rannas käia ja väljas mängida, sest seal pole nii palju autosid kui Brüsselis. Sõpru on poistel palju ja igast rahvusest. “Oma koolipildil teisele osutades ei viita kumbki nahavärvile, vaid nad ütlevad nime,” ütleb Airis.

Airisele meeldib, kuidas Philipp kõike ülima põhjalikkusega võtab. “Meile meeldib koos süüa teha ja reisida. Arvamuste vahe tuleb sisse vaid siis, kui poisid ulakusi või lapsikusi teevad. Mina olen see, kes siis lõdvemalt võtab, Philipp aga nõuab rangemalt korda. Eks ikka ole nii, et need, kes ise lapsevanemad pole, teavad paremini, kuidas lapsi kasvatada,” naerab ta.