Miat on õnnistatud nii võimsa lakaga, et talle võib teha mis tahes soengu. Täna sai ta uhke „tagurpidi prantslase”. See tähendab, et punud kalasabapatsi, kuid tagurpidi. Kui muidu võtad kalasaba tehes salgukesi juurde ja sätid need juuste alla, siis nüüd keerad need peale, nii et moodustub rammus pats. Nobenäpud saavad sellega koduski hakkama, guugeldades märksõna „Hollandi pats” või „tagurpidi prantslane”, teistel soovitame külastada juuksurisalongi.

Riided: Surprise Baby & Kids

Liisbetil on libedad ja läikivad juuksed, aga mitte väga paksud. Seetõttu võtsime appi vahvlitangid. Tead ju küll neid tange, mida meie noorusajal armastati – otsi need kapinurgast või poest üles. Sea kuumus 140 kraadi peale ja tööle! Ole ainult ettevaatlik, et lapse õrna nahka ei kõrvetaks. Kui „vahvlid” peas, võid neist patse, punutisi ja krunnikesi teha. Soeng ei pea olema korralik nagu keskealisel daamil, pisut sasi on absoluutselt omal kohal.

Riided: Noa Noa

Griti blondid juuksed on imelised, aga… eriliseks päevaks tahaks ikka midagi erilist. Spreivärve on saada kõikides toonides ja lastele need väga meeldivad! Võid värvida ainult pealmise juuksekihi või juuksed salguti. Vahepeal tasub juuksed fööniga külma õhu režiimil korralikult kuivatada.

Kui lapse juukseid toonid, eelista kvaliteetseid salongitooteid. Peale spreide võid kasutada ka juuksekriite – mõlemad tulevad sügavpuhastavat šampooni tarvitades tavaliselt esimese pesuga maha.

Riided: Chicco

Liisbeth sai endale patsid, mida saab kanda kahte moodi. Tee alustuseks kaks patsi ja lisa iga natukese aja tagant patsikumm. Kummide vahelt tõmba juuksed „Hiina laternasse”, nagu pildilt näha. Head on silikoonkummid – need on märkamatud ega libise. Kummide peale võid siduda lipsukesed, et värvi lisada. Kui laps on patsidest tüdinenud, keera need risti üle otsmiku ja kinnita klambritega. Ja ongi täitsa uus soeng!

Riided: Chicco

Millal siis veel kui lasteaia lõpuks lõigata üks viks ja viisakas soeng. Kuigi sasine ja pisut metsik Ats oli imearmas, otsustasime tänase päeva kõige popima poistesoengu kasuks. Juuksurite keeles on see fade-lõikus – kukal ja küljed paljad, peal pikemad juuksed ja seitel sees. Viimistluseks võib lisada geeli, aga ainult juukseotstele. Nagu jalgpallurid või Taukar!

Masinaga juustesse suristatud siksakid ja ämblikmehed on minevik. Vot selline on moodne soeng! Kuigi Ats kuulab kodus hoopiski Metallicat, on ta väga rahul.

Riided: Chicco

Et silma paista, piisab mõnikord vähesest – lõika lihtsalt tukk, sirge ja ilus. Kuid võid ka midagi põnevamat teha. Säsil sai endale pähe uhke juukselipsu, millega kõnni või otse moelavale. Seda teha pole keeruline. Alustuseks tekita keset pealage „palmipuupats” ja tõmba pats veel kord kummi vahelt läbi, nii et juustest moodustub aas. Säti „aas” kahte lehte ja kinnita keskelt juuksesabaga. Viimaks pane klambriga kinni.

Riided: Noa Noa

Millest maikuu Peres ja Kodus juttu, vaata SIIT