Eestist väljuvad DFDSi laevad Paldiski Põhjasadamast ja pakuvad kiireimat ülesõitu Rootsi koridoris. Vaid 10 tundi meresõitu ja oletegi Stockholmist 90 kilomeetrit põhja pool asuvas Kapellskäri sadamas. „Kuna Kapellskäri sadam asub suure maantee alguses, siis on lihtne liikuda igas suunas suuri linnu läbimata, kasvõi kohe otse Norra. Selles mõttes on see hästi planeeritud liin,“ kommenteeris Ave Lomp. Baltikumis on DFDSil kolm laevaliini – Paldiski–Kapellskär, Klaipeda–Karlshamn ja Klaipeda–Kiel – ning igaõhtused hilised väljumised on reisijate seas populaarsed.

DFDSi eripäraks on hilisõhtused väljumised, mis võimaldavad reisijatel hästi oma päeva planeerida. „Saad rahulikult kohvrid pakkida, pere kokku koguda ja viimased tööküsimused lahendada. Suurepärane võimalus kõik tavapärased igapäevatoimetused lõpetada ja õhtul sadamasse liikuda ning puhkus võibki alata. Hommikul vara oled juba sihtkohtas ja saad oma teekonda jätkata,“ ütles Enely Muna.

Paldiski Põhjasadama kui kaubasadama iseärasuste tõttu on DFDSi reisid mõeldud neile, kellel on oma transport – auto, jalgratas, mootorratas või suurem buss. Reisijate seas on nii paare ja peresid, väiksemaid sõpruskondi kui ka suuremaid gruppe.

DFDS soovitab reisida endale sobivas tempos, ilma kiirustamata ja nii, nagu endale meeldib. Autoränd annab selleks piisavalt võimalusi: võta oma sõiduk, ära muretse pagasipiirangute või koju jäänud lemmiklooma pärast ning naudi rahulikku ja peresõbralikku pardaatmosfääri, jõudes hommikul puhanuna sihtkohta.

Kuula lähemalt DFDSi võimaluste ja eripärade kohta järgnevast saatest:

1x
00:00



Jaga
Kommentaarid