Eesti Kunstimuuseum ei ole ranges raamis perepilt, vaid elav ja loominguline keskkond kõigile! Rikkalikest võimalustest kunsti nautida ja ise luua räägivad Kumu haridusprogrammide kuraator Liina Lepik, Kumu stuudiote kuraator Liisa Äkke ning Eesti Kunstimuuseumi haridus- ja publikutöö arendaja Signe Siim.

1x
00:00

Perehommikud toimuvad Kumus iga kuu esimesel ja teisel pühapäeval eesti keeles ning viimasel ja eelviimasel pühapäeval vene keeles. Perehommikud on sari peredele, kus on 4–8-aastased lapsed. Igas kalendrikuus tehakse põgusalt tutvust ühe uue näitusega Kumus ja leitakse üles seal peidus olevad lood. Lisaks saavad lapsed võimaluse katsetada põnevaid loovtöid ateljeedes.

Kumu laste kunstistuudiosse kunstiteoseid avastama ja looma saab tulla igal nädalal, hooaeg algab septembris tutvumistundidega. Kunstistuudio toimub kord nädalas, kolmele vanuserühmale ja nii eesti kui ka vene keeles.

Kes soovib, võib korraldada lapsele ja sõpradele unustamatult vahva sünnipäeva!

Kadrioru lossis asuv Kadrioru kunstimuuseum oma rahulikkuse, samas suursuguse olemusega on ühe meeldejääva peo pidamiseks suurepärane paik. Sünnipäevaprogrammi vältel tutvutakse lossidaami või -härra juhatusel lossi, selle kunagiste kuulsate elanike ning põnevate legendidega. Koos mängitakse kunstiga seotud mänge, joonistatakse ja meisterdatakse. Muidugi jääb aega ka tordi söömiseks – Lossikooli ruumides saab katta sünnipäevalaua.

Kumu ootab!

Perehommikul Kumu Kunstimuuseumis

Jaga
Kommentaarid