Kaasatud olid ka lapsed

Lotte ehete ja käekellade kollektsiooni idee pani idanema Goldtime'i tegevjuht Indrek Peterson, kelle lapsed on suured Lotte-fännid. Lapsed olid kaasatud ka kollektsiooni loomisesse. Goldtime’i juveelehete brändijuht ning erikollektsiooni ellu kutsuja Aveli Kippari tutvustab: „Lotte kollektsiooni tegemine on olnud igas mõttes maagiline protsess ideest kuni kollektsiooni valmimiseni. Loomise juures olid lisaks meile ning koeratüdruku loojatele kaasatud lapsed, kes said jagada oma siiraid mõtteid ning eelistusi. Kõige suurem rõõm kogu protsessis oligi näha seda vaimustust laste silmis, kui nad rääkisid oma lemmiktegelastest ning nägid oma lapsepõlve parimaid sõpru saamas vormi, mida nad saavad kanda igal eluhetkel endaga kaasas.“

Imekaunist ilma olid koos lastega nautima tulnud paljud tuntud avaliku elu persoonid, kes Balbiino Lotte mahlapurikatega palava päikese eest jahutust otsisid ja kuulsate Kooker pannkookidega maiustasid. Lotte ning Roosi soojendasid spordimeeste lauluga energialained raketina üles ning Bruno õpetas lastele vanaema juhtnööride järgi parima õunakoogi valmistamise tantsu. Tants ja muusika on Goldtime tegemistest alati tihedalt läbi põimitud, nii ka seekord - nimelt on kollektsiooni krooniks taaskasutatud hõbedast 3D-prinditud tantsiv ning liikuv Lotte ripats, mis kannab unikaalset loomise numbrit.

5% müügist Minu Unistuste Päevale

Unistuste täitmine on olnud läbi aegade Goldtime’i südamesooviks ning sellest lähtuvalt kingitakse Lotte erikollektsiooni müügist 5% heategevusfondile Minu Unistuste Päev. Heategevusfond Minu Unistuste Päev on tegutsenud juba 11 aastat ning viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi. Fondi missioon on toetada laste ja perede vaimset tervist, mis on oluline osa raviprotsessist tervikuna.

Lõbusa pannkoogihommikuga pandi ilus punkt suurepärasele suvele ning saadeti pere pisikestele kaasa head soovid algavaks lasteaia ja kooliaasta teekonnaks!

Jaga
Kommentaarid