Audioraamatud

„Kasutajate pikalt soovitud unistus on tänavu realiseerumas, sest tõesti toome Elisa Raamatusse inimeste ja näitlejate poolt sisse loetud sajad raamatud. Kõige tipuks toodame neid ka ise hoogsalt juurde, mistõttu saame ühe kuutasu eest kliendile pakkuda ligipääsu Eesti suurimale audioraamatute kogule,“ sõnas Elisa Raamatu tootejuht Karl-Anders Tammes.

Uue rakenduse saabumisel on kasutajatel kohe võimalus ilma piiranguteta kuulata sadu audioraamatuid erinevatest žanritest.

Eksklusiivsed raamatud enne poodidesse ilmumist

Igal kuul lisandub Elisa Raamatusse eksklusiivselt üks maailmas ülipopulaarne raamat, mida saavad rakenduse kasutajad lugeda kaks nädalat enne, kui see poeriiulitele jõuab. Praegu on rakenduses populaarsed näiteks Helene Floodi põnevik „Terapeut“, Timesi ja Daily Telegraphi aasta raamatu tiitli pälvinud teos „Putini inimesed. Kuidas KGB võttis tagasi Venemaa ja tungis siis edasi Läände“ ja Jillian Cantori imeline romaan „Kadunud kiri“.

„Möödunud aasta kõige edukamat teost avati enam kui 50 000 korda ning pea kõiki raamatuid avati vähemalt korra. Lisaks toovad Elisa Raamatu kasutajad välja, et nende lugemus äppi kasutades on kordades tõusnud,“ lisas Tammes.

Elisa Raamat

Kõik põnevad ja populaarsed teosed ühes kohas

Rakenduses on üle 4000 raamatu erinevatest žanritest ja uue versiooniga lisandub veel sadu audioraamatuid. Uusi teoseid ja värskeid ajakirju lisandub rakendusse igal nädalal ning raamatuid saab lugeda või kuulata ka internetiühenduseta.

Lisaks leiab rakendusest ka eksklusiivse kogumiku Elisa Essents, mis sai alguse 2020. aastal, kui Elisa alustas ka ise raamatute kirjastamisega, tuues äppi raamatusarja, mille kaudu pakutakse erinevate eneseabi- ja juhendraamatute lihtsustatud ja kokkuvõtlikke ülevaateid.

Loe nii palju, kui süda lustib

Jätkuvalt jääb püsima ka Elisa Raamatu hinnamudel, kus ühe kuutasu eest saab lugeda ja kuulata nii palju, kui kasutaja suudab või huvi tunneb. Elisa Raamat sobib aktiivse eluviisiga klientidele, kes soovivad raamatuid tarbida n-ö käigupealt ehk olukordades, kus silmad ja käed on hõivatud teiste tegevustega – autoroolis või kodutöid tehes. Teenus on avatud kõikidele tarbijatele, mistõttu saavad seda kasutada ka teiste operaatorite kliendid.

Uus Elisa Raamatu rakendus on saadaval hilissügisest ja selle leiab nii Apple’i App Store’ist kui ka Google’i Play poest. Registreeru SIIN ja kuuled esimesena, kui uus äpp on kohal. Lisaks osaled Samsungi tahvelarvuti ja kõrvaklappide loosis!

Jaga
Kommentaarid