Maxilla Hambakliinikul on üle 33 aasta kogemust, olles üks Eesti esimesi erahambakliinikuid! Nende aastate jooksul on Maxilla Hambakliinik alati kõige olulisemaks pidanud oma patsientidele kvaliteetse hambaravi ja suurepärase klienditeeninduse pakkumist.

Maxilla Hambakliinikuid on üle Eesti viis: Tallinnas kolm, Tartus ja Elvas (vaata kliinikute virtuaaltuure).

Maxilla avas jaanuaris uue moodsaima tehnikaga hambakliiniku Tallinnas Tähesajus aadressil Tähesaju tee 11. Lisaks on uues Tallinna Maxilla Tähesaju kliinikus spetsiaalselt lastele mõeldud kabinet. Lastekabineti sisekujunduses on kasutatud laste lemmikuid tegelasi tuntud multifilmidest, mis muudavad hambaravi mänguliseks ning võtavad maha hirmu arsti külastuse ees. Nii on hambaravi lapse jaoks turvaline ja lõbus

Kõik Maxilla kliinikud on varustatud modernse hambaravitehnika ja parimate materjalidega. Kliinikutes töötavad arstid on oma ala spetsialistid, kes pideva enesetäiendamise kõrval panevad rõhku ka hea ja meeldiva klienditeeninduskogemuse pakkumisele.

Maxilla meeskond töötab iga päev selle nimel, et pakkuda patsientidele parimaid lahendusi, professionaalset hambaravi ja meeldivat kogemust. Iga patsient peab tundma, et temast hoolitakse – olgu ta mure suur või väike.

Maxilla Hambakliinikud on Eesti Haigekassa lepingupartnerid. Maxilla Hambakliinikutel on väga mugav võimalus teha oma broneering veebis: maxilla.ee/broneering.

Maxilla kliinikutes on sõlmitud alla 19-aastaste hambaravileping ja kasutada saab ka täiskasvanute hambaravihüvitist.

Koduleht: Maxilla Hambakliinik
Tallinn, Novira Plaza, Tartu mnt 25, +372 660 1006
Tallinn, Rotermanni, Laeva 2, +372 623 2302
Tallinn, Tähesaju, Tähesaju tee 11, +372 600 4123
Tartu, Soola 8, +372 737 1100
Elva, Kesk 27/1, +372 735 6777

Lasnamäe Hambakliinik – 15 aastat kogemusi

Lasnamäe Hambakliinik on tegutsenud juba 15 aastat ja kõik kliiniku arstid on pikaajalise kogemusega nii täiskasvanute kui ka laste hambaravis. Esikohale seatakse alati patsiendi soovid ja koostöös arstidega püütakse leida just talle kõige paremini sobivad lahendused.

Lasnamäe Hambakliinikus on arste, kes on spetsialiseerunud laste hambaravile. See tähendab, et neil on põhjalikud oskused ja teadmised just laste hammaste ravimise osas ning nad oskavad panna lapse hambaarstitoolis ennast võimalikult mugavalt tundma. Dr Tatiana Tretyakova on laste hambaraviga tegelnud juba aastast 2014. Doktoril on töös ainulaadne ja individuaalne lähenemine. Arst töötab meetodil „esimesest hambast“, kuna väga oluline on hakata lapsi hambaarstitooliga harjutama juba esimeste hammaste ilmnemisel.

Kogu Lasnamäe Hambakliiniku personal on kogenud ja masinad ning materjalid on kaasaegsed. Et tagada nii parimat ravikogemust kui ka -tulemust, täiendab kliiniku personal ennast pidevalt koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Lasnamäe Hambakliinikuga on liitunud äsja ka noor ja andekas spetsialist dr Oskar-Daniel Remmelg, kes teeb nii juurekanalite üldravi, kroonide ravi kui ka proteesimist.

Lasnamäe Hambakliiniku teenuste hulka kuuluvad veel näiteks kaariese ravi, professionaalne hammaste puhastus, juureravi ja igemehaiguste ravi. Inimestele, kelle peamine liikumistrajektoor jääb kesklinna, on loodud võimalus ka kõiki Lasnamäe Hambakliiniku teenuseid saada mugavalt Rotermanni kliinikus.

Koduleht: www.lasnamaehambakliinik.ee
Telefon: +372 602 4900
Aadress: Tähesaju 14, 13917 Tallinn
Tegevusluba: L01471

Pirita Hambaravi – esmaabist uusima tehnoloogiaga loodud implantaatideni

Pirita Hambaravi arstid teevad Merivälja teel asuvas kliinikus kõrgel tasemel kõiki protseduure, mida hambaravis vaja võib minna. Esmavisiidil teeb hambaarst vajalikud läbivaatused ja uuringud ning annab patsiendile tagasisidet hetkeolukorra kohta. Pärast hammaste tervise kaardistamist lepib arst patsiendiga kokku edasised sammud. Võimalik on leida lahendus ühele konkreetsele hambamurele või näiteks jätkata kunagi pooleli jäänud ravi.

Lastele on Pirita Hambaravi hambaraviteenust pakkunud juba üle 20 aasta. Neil on olemas kõik kaasaegsed vahendid pakkumaks parimat hambaraviteenust. Hirmu hambaravi ees võib tihti tekitada tõre arst või kitsas ruum. Pirita Hambaravi arstid on aga sõbralikud ja professionaalsed ning kõik kabinetid avarad ja mugavad.

Lastel oleks soovituslik käia hambaarsti kontrollis kolm korda aastas. Oleks tore, kui kontrollis hakataks käima juba alates teisest eluaastast. Samuti tuleks vanematel teatud vanuseni jälgida laste hambapesu ja kindlasti vähendada magusate jookide tarbimist. Aukude ennetamiseks puhastatakse laste jäävhambad, õpetatakse neid niiditama ja kaetakse lakiga, et tugevdada hambaemaili. Samuti kaetakse suure kaarieseriskiga lastel jäävhamba terved fissuurid silandiga, et kaitsta neid kaariese eest.

Pirita Hambaravis pakutakse järgnevaid teenuseid: esmaabi; proteesimine; kirurgia; implantoloogia; juureravi ehk endodontia; ortodontia ja suuhügieen.

Suuremate, mahukamate ja kallimate hambaravitööde puhul pakub Pirita Hambaravi järelmaksulepingut, mis on intressivaba ning lepingutasuta.

Pirita Hambaravi on Eesti Haigekassa lepingupartner.

Aja võib broneerida telefoni teel, aga broneerida saab ka online’is ja valida endale arsti kaheksa hambaarsti seast. Autodele on maja ees parkimine tasuta ning kohale toovad ka bussid 1A, 6, 8, 34A ja 38.

Koduleht: www.piritahambaravi.ee
E-post: info@piritahambaravi.ee
Telefon: +372 5855 0855, +372 606 1677
Aadress: Merivälja tee 24, Tallinn
Tegevusluba: L02614

Jaga
Kommentaarid