Seltsi esimeseks presidendiks valiti Lääne-Tallinna Keskhaigla viljatusravikeskuse vanemembrüoloog Tuuli Dmitrijeva. Seltsi juhatusse valiti naistearstid Ailen Aluri ja Kai Haldre, meestearst Kristjan Pomm ja embrüoloogi taustaga Karin Rosenstein.

„Eesti viljatusravi võimalused ja sellega tegelevate kliinikute tase on muu maailmaga võrreldes väga hea ja soovime, et viljatuse murega naistele ja meestele oleks Eestis parimad võimalikud tingimused, seda nii õiguslikus, ravi kättesaadavuse kui viljatusega seotud spetsialistide erialadeülese koostöö tähenduses. Soovime olla heas partnerluses nii riigiasutuste kui kõigi teiste viljatusravisse puutuvate organisatsioonidega.“ ütles seltsi president Tuuli Dmitrijeva.

Tuuli Dmitrijeval on kliinilises embrüoloogias kogemust juba üle 10 aasta. Samuti oli ta üks esimesi Eestis, kes hakkas IVF laboris teostama embrüote siirdamiseelse geneetilise testimise (PGT) jaoks biopsiate võtmist.

Dr Kristjan Pomm omab pikaajalist kogemust meestearstina ja on aastaid töötanud Tartu Ülikooli Kliinikumi Meestekliinikus Tallinnas ning teistes kliinikustes, sealhulgas hetkel ka LTKH viljatusravikeskuses meestearstina.

Jaga
Kommentaarid