Oleks ju tore, kui riiete vahetus käiks vaid plaksust? Nii lihtne see paraku pole, küll aga on see kordades hõlpsam, kui riided on pehmed, mugavad ja venivad.

Pehmed ja rõõmsavärvilised

Oleme huviga jälginud oma lapsi ja nende sõpru, et välja selgitada, millised on laste põhivajadused, et nad saaksid mugavalt oma toimetusi teha: istuda, lamada, roomata, hüpata ja joosta. Tänu sellele tähelepanelikkusele on enamik OliverMartinkidsi toodangust venivast puuvilla- või bambustrikotaažist ja meriinovillast. Igati kiitust väärt materjalid.

Meie tootevalik on disainitud eelkõige lapse liikuvust silmas pidades. Kasutame kvaliteetseid materjale, mis on looduslikud ja puhtad, et nahk saaks hästi hingata, ning pehmed ja venivad, et riided lapsega kaasa liiguksid, ilma teda takistamata. Klassikaline Urban-kollektsioon just seda pakubki.

Värvide osas oleme teadlikult valinud värviküllasema tee: valikus on tervelt kaheksa erinevat värvi või stiili Urban-pükse. Jätkub terveks nädalaks ja jääb veel ülegi. Kui veel mõni aeg tagasi olid kõik beeži varjundid väga moes, siis nüüd on baasvärvide trend muutumas ja noored lapsevanemad riietavad oma lapsi meeleldi säravatesse ja erksatesse värvidesse. Samuti on kirjumad mustrid väiksemate laste puhul levinumaks muutunud.

OliverMartinkidsi mustrid on laste endi valitud. Kõik jalgpallistaaride pildid, tuletõrjeautod, rulad, ralliautod, kamuflaaž ja ka veidi kõhedust tekitav kummitustemaja muster, mida on nii hea kanda halloween’i ajal, on need, mis on lapsi kõnetanud ja leidnud tee meie särkidele ja retuusidele.

Viisakad ja mugavad samal ajal

Oleme enda tähelepanu suunanud laste kergrõivastele, et lihvida püksid, särgid, pusad, pintsakud, kleidid ja pesu nii mugavaks kui võimalik, kaotamata seejuures elegantsust. Meie triiksärgid on pehmed, soojad ja hästi venivad. Kogemus näitab, et lapsed on nõus neid vastuvaidlemata terve päeva kandma. Enam ei ole probleemiks teatrisse minemine, kus oleks viisakas panna selga pintsak. Rätsepaliku lõikega Urban-sarja pintsak on sama pehme kui Urban-püksid ja kaunistab igat last. Meie pintsak on ka vanematesõbralik, kui nii võib öelda, sest seda võib pesta kuni 30 kraadi juures pesumasinas.

Soe iga ilmaga

Kui aastaajad on vahetumas ja saabumas külmem aeg, ei ole me omi pisikesi kliente unustanud. Meie meriinovillased tooted ja tuukrimütsid on disainitud sportlikku liikuvust silmas pidades. Et tuukrimüts mahuks hästi suusakiivri alla, oleme kasutanud võimalikult lamedaid õmblusi, mis on spordimaailmale iseloomulikud, ikka mugavust jälgides. Meriinovillast soe pesu on parim esimene kiht, mis sportides olla saab, ka seal jälgime, et õmblused ei segaks ega kraabiks lapse õrna nahka.

OliverMartinkidsi toodang jaotub suures plaanis kolmeks:

  • vaba aeg;

  • pidulikumad sündmused;

  • sportlik eluviis.

Kogu tootevalik on omavahel sobituv, millest saab kerge vaevaga luua oma lapsele kapselkolletsiooni. Ostes juurde uue särgi või püksipaari, sobib see alati varem soetatud rõivastega.

Oleme alati pidanud oluliseks meie kliente ja püsikliente. Kuulame huviga nende soovitusi ja tähelepanekuid ning soove. Omalt poolt hindame lojaalsust kõrgelt. Püsiklient on meil alati oodatud ja saab ostukorvi 10 protsenti soodsamalt, kaasa arvatud allahindlused. Aeg-ajalt on meil käimas ka kampaaniad, kus on võimalus soetada põhikollektsiooni ja teisi tooteid soodsamalt.

Oktoobris on käimas 2 = 3 kampaania. Külasta meie e-poodi ja soeta oma esimene OliverMartinkidsi toode ilusa tutvumishinnaga.

Soovi korral saad eelneval kokkuleppel külastada ka meie Tallinna kauplus-ladu aadressil Ehitajate tee 110B.

Jaga
Kommentaarid