Mida lapsele kinki valides meeles pidada

1. Lähene individuaalselt. Esimeseks lähtepunktiks võiks muidu võtta lapse vanuse ja arengutaseme. Edasi võiks aga keskenduda juba sellele, mida talle kõige rohkem teha meeldib. Kas ta vaimustub näiteks kosmosest, printsessidest või hoopis politseinikutööst? Püüa valida kingitus, mis tema huvidega kokku langeb.

LEGO komplektide hulgast leiad midagi sobivat igale lapsele, hoolimata vanusest, soost ja huvidest.

2. Aita kaasa lapse arengule. Mängu kaudu avastavad väiksed ilmakodanikud, kuidas maailm nende ümber toimib ja milleks nad võimelised on. Seepärast tasuks kuuse alla peita kingitusi, mis nende arengut toetavad. Head valikud on näiteks loovust arendavad kingid, mänguasjad, millest nad koos sõpradega rõõmu saavad tunda, ning midagi, mis nende oskused ja nutikuse tõsiselt proovile paneb.

LEGO komplektid toetavad laste loovust ja sütitavad nende kujutlusvõimet. Ehitamist ja kokkupanemist nõudvad projektid panevad aga proovile nende peenmotoorika ja juhiste järgimise võimed.

3. Vali kingitus, mis kestab. Maailmas, kus niigi toodetakse ja ostetakse liiga palju, oleks hea valida kingituseks mänguasi, mis kestab kaua ja millest on lapsele rõõmu mitmeks aastaks. Näiteks on hea valik komplektid, millele saab lapse kasvades soetada lisasid ja täiendusi, ning asjad, mis lapsele ka suuremaks saades võiksid rõõmu pakkuda.

Paljud LEGO komplektid on omavahel kombineeritavad, mis tähendab, et lapsed saavad pikema aja jooksul kokku panna terve LEGO maailma. Lisaks on valikus palju kuulsatest frantsiisidest tuntud tegelasi, paiku ja objekte, mis pakuvad elevust igas vanuses filmifännidele.

  • Harry Potteri Võlukunsti ministeeriumi komplekt, mis on tulvil klassikalisi stseene, autentseid detaile ja tuntud tegelasi, pakub igale filmifännile suurt äratundmisrõõmu. Selle moodulipõhise mänguasjaga saavad lapsed komplekti erinevaid osi uuteks seiklusteks ümber paigutada, tänu millele jätkub tegemist kauaks. Lisaks on kuulus filmistseen tore meene ka juba mängueast välja kasvanud fännile.

  • Detailirikas LEGO City politseijaoskonna mängukomplekt on tulvil põnevusmänguks mõeldud detaile ja sisaldab kolme LEGO City telesarja tegelast. Kuna seda komplekti saab kombineerida teiste LEGO City komplektidega, võib kindel olla, et põnevad seiklused niipea otsa ei saa.

  • Fast & Furiousi“ filmide kuulus muskelauto on tore üllatus legendaarsete autode fännidele. „Fast & Furiousi“ 1970 Dodge Charger R/T detailne LEGO koopia on ideaalne nii mängimiseks kui ka esitlemiseks. Auto on osa LEGO Speed Championsi seeriast, mis tähendab, et sõidukeid, millega 1970 Dodge Charger R/T-d kombineerida ja mida koguda, on veel.

Õige väikestele

Muidugi ei ole LEGO unustanud ka kõige väiksemaid. Väikestele kätele sobivad hästi LEGO DUPLO suured ja hõlpsasti käsitsetavad ehitusplokid. Erksavärvilised komplektid võimaldavad lastel kasvamise käigus maailma tundma õppida ja arendavad nende motoorseid oskusi. Mõistagi pakuvad need ka tundideks rõõmu ja meelelahutust!

  • LEGO DUPLO Aasia metsloomade komplektiga saavad väikesed loodusuurijad tutvuda Aasia metsiku looduse ja helidega. Mitmekülgses komplektis on imelised loomad ja kaasakiskuvad detailid, mis äratavad loomasõprade huvi metsiku looduse vastu .

  • LEGO DUPLO Tuletõrjedepoo ja -helikopteri väikelapsesõbralik komplekt on tulvil tegelasi, sõidukeid ja detaile, et innustada sinu väikese kangelase päästemissioone. Vilkas tuletõrjedepoos on kaks tuletõrjujat, helikopter ning „lükka ja sõida“ tuletõrjeauto redeli, vooliku, tulede ja sireeniga.

  • LEGO DUPLO Auruveduriga saavad väiksed mitmel moel mängida. Tänu funktsioonile „Lükka ja sõida“ saavad rongijuhiks hakata ka kõige väiksemad – väike lüke ette- või tahapoole paneb rongi liikuma ja peatamiseks tuleb sellest vaid kinni haarata või see rööbastelt tõsta.

Jaga
Kommentaarid