Pered, kes on Veskimöldresse oma kodu loonud, on tehtud otsusega ääretult rahul ja soovivad siia jääda.

Looduskaunisse kohta rajatud Veskimöldre on hoolikalt planeeritud, detailideni läbimõeldud ja väljakujunenud elukeskkond. Kõik eluks vajalik on vaid jalutuskäigu kaugusel. Täisväärtusliku Veskimöldre südamest leiad parkmetsa koos väikelaste mänguväljakuga. Hea õnne korral võid parkmetsas kohata linnukesi, jäneseid, oravaid ja mängeldes läbi metsatuka kepslevaid kitsekesi.

Veskimöldres on saadaval veel vaid mõned kinnistud ja uued eluasemed, mis ootavad uusi omanikke.

Kvaliteetne elamu keset metsarohelust

Mis oleks toredam kui kodu lähistelt korjatud mustikad, pohlad, seened või muud metsaannid? Sissekolimiseks valmis ühekorruseline Vega elamu asetseb privaatsel ja metsatukaga piirneval 1523 m² kinnistul, mis pakub looduskauneid vaateid ning oma koduaia võlusid.

Viietoaline modernne ja isikupärase disainiga Vega elamu on ruumikas, kõrgete lagede ja avara ning läbimõeldud planeeringuga.

Vega elamu

Praktilise ruumilahendusega 205 m2 üldpinnaga hoones on ühendatud luksuslik välimus ja kodune hubasus. Elamu siseviimistluses on kasutatud helgeid toone ja kvaliteetseid materjale, mis loovad võimaluse kujundada oma maitse-eelistustele vastava omanäolise kodu. Uhked klaasseinad lasevad loomulikul valgusel tuppa paista ja leida inspiratsiooni kaunist loodusest.

Vega majas on neli magamistuba, avatud elutuba-söögituba-köök, saun, ruumikas vannituba, WC, majapidamisruum/sahver, avar aatrium katuseaknaga, garderoob, tehnoruum ja garaaž/panipaik. Elamu terrass avaneb otse männitukka, kus linnulaulu saatel hommikukohvi nautida ja meeleolukaid koosviibimisi pidada.

Küttesüsteem on lahendatud moodsaima Nibe õhk-vesisoojuspumbaga, mis jälgib ilmateadet ja börsihinda.

Elu nagu eramajas

Veskimöldre elukeskkonna südamesse valmivad 2023. aasta suveks kaheksa A-energiamärgisega kahekordset paarismaja, mis on piirkonna pärliks. TEMPT arhitektuuribüroo projekteeritud premium-klassi paarismajades on ühendatud elegantne välimus, läbimõeldud ruumilahendus ja kodune hubasus. Kahte kodu ühendab vaid panipaiga sein, mis tagab privaatsuse ja annab võimaluse nautida eramajalikke võlusid.

Premium-klassi paarismajades on ühendatud elegantne välimus, läbimõeldud ruumilahendus ja kodune hubasus.

Paarismajade sisemuses on kasutusel ajatud materjalid, mis väärtustavad mugavust ja praktilisust. Nutikatele arhitektuursetele lahendustele lisavad kergust ja õhulisust kõrged laed ning suured aknad. Siseviimistlus on inspireeritud helgetest toonidest ja elegantsetest materjalidest. Naturaalsed ja Skandinaavia stiilis värvivalikud annavad võimaluse luua omanäolise, modernse ja samas hubase interjööriga meelepärase kodu.

Korteri südameks on valgusküllane 47,5 m2 elutuba-köök, mis võimaldab looduslikul valgusel otse tuppa paista. Teisele korrusele viib puidust trepp, kus lisaks kolmele toale on master bedroom, mis on mugavalt ühendatud vannitoaga.

Kesalille Kodud

Kesalille Kodude paarismajad on varustatud kaasaegsete tehnosüsteemidega, sh maaküte, õhukonditsioneer ja teleteenused, mis on tagatud läbi valguskaabli. Rohelisemale tulevikule mõeldes on igale omanikule loodud võimalus paigaldada päikesepaneelid. Elektriauto omanikele on korteri varjualuses elektriga laadimise võimalus. Energiakindluse tagamiseks avariiolukordades on võimaldatud elektrigeneraatori ühendamise valmidus korteri peakilpi.

Detsembris kiirematele võlaõigusliku lepingu sõlmijatele:

  • Päikesepaneelide süsteemi täislahendus, väärtusega 15 000 €;

  • Isikupärase sisekujundusprojekti täislahenduse koostamine tunnustatud disainer Monika Kalluse poolt, väärtusega 4600 €.

Sinu võit kokku 19 600 €.

Naudi eramaja võlusid korteri hinnaga - privaatne ja suure krundiga.

*võlaõiguslik leping peab olema sõlmitud hiljemalt 31.12.2022.

Privaatne hooviala annab võimaluse rajada oma soovidele vastava koduaia. Avarale kinnistule saab luua oma ürdiaia, tuleaseme või paigaldada kümblustünni, sauna-, grilli-, aia-, või väikelaste rõõmuks mängumaja. Korterite juurde kuuluva maa-ala suurused jäävad vahemikku ca 600–950 m2.

Kui sinul on nägemus oma uue kodu materjalide ja värvivaliku osas, siis ehitusjärgus Kesalille Kodude korteri siseviimistluse muudatustest saab arendajale teada anda hiljemalt 3. veebruariks 2023.

Elukeskkond Veskimöldres on terviklik

Tänavate- ja kergteedevõrgustik ning pargialad moodustavad siin hea ja täisväärtusliku elukeskkonna. Pääsküla jõgi lisab väärtust nii hommikuste jooksjate kui ka õhtuste jalutajate jaoks. Veskimöldre elukeskkonda on elama asunud inimesed, kes hindavad linnalähedust, kuid samas vaikust ja turvalisust.

Veskimöldre elukeskkonda on elama asunud inimesed, kes hindavad linnalähedust, kuid samas vaikust ja turvalisust.

Veskimöldres on kõik eluks vajalik paariminutilise rattasõidu kaugusel mööda turvalisi kergliiklusteid. Lasteaiad ja koolid, ligi 70 erinevat spordi- ja huviringi, metsarajad, poed ja söögikohad. On nii kerge tunne, kui sinu päevakava ei sõltu enam äkki lapse transportimise vajadustest või süümepiinast selle tegemata jätmise korral. Veskimöldre on tõeline vabadus nii sinu kui ka sinu laste jaoks.

Veskimöldre keskus

2020. aastal avati Veskimöldresse Laagri kooli Möldre maja koos roheala, spordi- ja mänguväljakutega. Möldre majas on praeguseks haridusteed alustanud 213 last. Haridusmajas tegutsevad ka lasteaiarühmad, mis kuuluvad Veskitammi lasteaia koosseisu.

26. augustil 2021 avati Veskimöldre keskus, mille ankurrentnik on tavaliste ketipoodide asemel sõltumatu, laia valikut mahe- ja gurmeekaupa pakkuv toidukauplus Veski Market. Lisaks Veski Marketile on keskuses juustupood Juustukuningad, ilusalong Veskimöldre Stuudio, veinikauplus VinVin, lillepood Veski Lill, ürituskeskus Gardet Prestige, pitsarestoran Pappa Pizza & Säge kohvik, pakiautomaadid DPD ja Itella ning hooajalised pop-up-poed. Veskimöldre keskuse parklast leiad Bolt Drive’i rendiautod ja kaubikud, millega stiilselt ja mugavalt punktist A punkti B sõita. Suuremate vedude jaoks on saadaval Alexela rendi järelhaagised.

1. septembril 2022 avati Saue Riigigümnaasium, mille koolihoone asub Laagris aadressil Veskitammi 24.

Tulevikuplaanid

2024. aastal avatakse lähipiirkonna suurim ja kaasaegseim tõmbekeskus – Veskimöldre Elamuskeskus. Üle 5000-ruutmeetrise netopinnaga elamuskeskuses on plaanis avada kobarkino, minilaod, mitmesugused spordisaalid, restoranid-kohvikud, keemiline puhastus, laste mängutoad, erinevate suurustega büroopinnad ning kaubandus- ja teeninduspinnad. Hoone teeb eriliseks katusele rajatav lummava vaatega katuseterrass, mis võimaldab sündmusi tähistada aasta ringi. Välialale jäävad mitmed puhke- ja rekreatsioonipinnad. Elamuskeskuse naabrusesse plaanitakse rajada lähiajal veel täisteenustankla, autopesula ja helikopteri maandumisplats.

Jaga
Kommentaarid