Janno Põldma annab edasi uhiuue etenduse idee: „Batsillid Köha ja Nohu satuvad eksikombel Leiutajatekülla. On jõulupäev ja külaelanikud valmistuvad õhtuseks jõulupeoks. Batsillide ilmumine tekitab külas palju segadust. Ootamatusi tuleb aga veel! Lapimaa jõuluvana on jäänud lumevangi ja Leiutajateküla päästemeeskond eesotsas Lottega ruttavad teda päästma. Pärast mitmeid naljakaid viperusi toimub traditsiooniline jõulupidu. Aga sellega ei ole üllatused veel lõppenud. Pärast jõulupeo lõppemist teeb jänes Adalbert külarahvale teatavaks ootamatu uudise. Ja kohe algab uus pidu - rõõmus, naljakas ja hoogne!“

Mis uudis Adalbertil külarahvale oli? Tule ja vaata seda koos oma lastega!

Kunstnikud on Iir Hermeliin ja Heiki Ernits, originaalmuusika loob Priit Pajusaar ning laulusõnad Leelo Tungal.

Delfi ning ajakiri Pere ja Kodu poolt lavale toodav kogupereetendus „Lotte ja kadunud jõuluvana“ toimub kolmel päeval, kokku viiel korral 2023. aasta detsembris. Reedel, 8. detsembril ootame kell 11.00 algavale etendusele klasse ja lasteaiarühmi, teine etendus on sama päeva õhtul. 9. detsembril on kaks etendust ja 10. detsembri lõunaajal üks.

Piletid on müügil Piletitaskus.

Lotte seikluse partnerid on Tallink, Premia, Rocca al Mare, Goldtime, Tallinna linn, Tere, Alexela, Forus, Eesti Ringmajandusettevõtete Liit ja Maaeluministeerium.

2022. aasta kevadel käis „Lotte ja vana õunapuu saladuse” etendusi vaatamas 16 000 inimest.

Vaata, millised olid 2022 kevadisel etendusel publiku emotsioonid:

KAKS AASTAT PINGUTUST päädis vaid kolme etendusega Saku Suurhallis, mida vaatas 16 000 inimest. Ürituse idee autor ja peakorraldaja oli Ekspress Meedia.
MUUSIKALI, kus tegevus käis nii maa all kui õhus, üks efektsemaid momente oli mäe otsast Kuule startiva raketi õhkutõus. Lustakaid laule esitas ETV Lastekoor.
KÕIGI LEMMIK ADALBERT Sepo Seemani kehastuses pani peamiseltväikelastest koosneva publiku tantsima ja kaasa elama.

Jaga
Kommentaarid