Vürtsi ja värvi! 7 retsepti, et tuua indiapärased maitsed oma kodukööki
Seekord kutsun sind India maitsete maailma. Ka lastele meeldivad uued põnevad maitsed, kui neid oskuslikult serveerid. Ja selline kodune, hästi lihtne karri – see on alustuseks oi kui hea.
Miks mulle India stiilis toidud hirmsasti meeldivad? Just selle retseptialguse pärast – klaasista sibul, küüslauk, ingver ja siis tsipake tšillit. See on ju puhas tervis. Kui õpid sibulat õigesti, rahulikult küpsetama, ei taba sibulapõlguridki ära, millega tegu. Tee neis toitudes üldse kõike aeglaselt ja rahulikult, siis õnnestuvad need kenasti. Ja lõpus veel loksuta maitsed paika, just nagu endale meeldib. Ehtsad talvetoidud!
Kana maapähklikastmes
Neljale kuni kuuele
Kana ikka lastele maitseb. Seega on kanakarri üks turvalisemaid viise alustada maailma maitsete tutvustamist. Kui maapähklivõi tundub võõras, võid selle ära jätta. Kõik muu jäta samaks ja saad tõelise „lastekarri“.
400 g broileri kintsuliha või fileed
1 suur sibul
3 küüslauguküünt