Võin ausalt öelda, et Lola&Lykke elektriline rinnapump on kõik oma tiitlid auga välja teeninud. Olles igapäevane rinnapumba kasutaja ning omades mitut rinnapumpa, saan täie kindlusega väita, et Lola&Lykke on oma kasutamismugavuse, efektiivsuse ja lisadega endale kindla esikoha garanteerinud. Tänu sellele pumbale saan ma värske emana kindel olla, et mu lapse toidukorrad on kindlustatud.

Miks valida Lola&Lykke rinnapump?

  • Mugavus! Saan pumba töövalmis panna vaid paari liigutusega ja sessiooni teha ka beebi kõrvalt lahkumata. Samuti saab töö tehtud süüa valmistades või telekat vaadates, sest tänu puutetundliku ekraaniga akule ei ole vajadust vooluga ühenduses olla. Nii lihtne! Ka öösiti on rinnapumpa ääretult mugav kasutada: loetud minutitega on töö tehtud ja masina vaikse hääle tõttu ei pea muretsema elukaaslase või beebi üles ajamise pärast. Lisaks koosneb Lola&Lykke pump viiest osast, mis on tänu oma materjalile kergesti pestavad. Kindlasti üks värske ema must have!

  • Kiirus! Lola&Lykke rinnapump on väga tõhus. Seitse-kaheksa korda päevas pumbates võib tunduda, nagu veedaksid lõputult aega rinnapumba küljes. Selle vältimiseks on üliefektiivne töövahend äärmiselt oluline. Lola&Lykke pumbal on viis stimulatsioonirežiimi ja üheksa väljutusrežiimi ning hästi istuv lehter, mis tähendab, et töö saab tehtud väga kiiresti. Kõigest veerand tunniga on sessioon tehtud.

  • Välimus! Mainimata ei saa jätta toote imelist välimust – silmailu tagab toote elegantne ja naiselik disain.

  • Aku! Aku kestvus on uskumatud kaks tundi, mis tähendab, et kahekümne nelja tunni jooksul on vaja vaid ühe korra akut laadida.

  • Lisad! Lola&Lykke rinnapumba muudab veel erilisemaks see, et spetsiaalseid säilituskotte kasutades on võimalik rinnapiima otse kotti pumbata ja soovi korral lasta beebil sealt hiljem otse ka süüa. Just nii – kaasas on spetsiaalne adapter, tänu millele saab säilituskoti otse pumba külge lisada ja koti külge ka luti ühendada. Mugavus on garanteeritud! Soovitan Kidsmedi kodulehelt soetada ka transpordi- ja jahutuskoti, mis teeb ringiliikumise veelgi mugavamaks.

Kõiki Lola&Lykke rinnapumba varuosasid, erineva suurusega lehtreid, lutipudeli lutte ja teisi lisasid saab mugavalt tellida Kidsmedi kodulehelt www.kidsmed.ee.

Kõikidele Delfi lugejatele on Kidsmed välja pannud sooduskoodi LOLA20, millega saad rinnapumba 20 eurot soodsamalt.

Nipid lapse rinnapiimaga toitmisel

Kas teadsid, et ...

  • Kõige olulisem imetamise/pumpamise aeg on 01.00–04.00. Seda põhjusel, et siis on rinnapiima tootva hormooni prolaktiini tase kehas kõige kõrgem.

  • Rinnapiim, mis on pumbatud õhtusel ajal, sisaldab rohkem melatoniini (uimasuse hormooni ja nukleotiidi, mis soodustab und). Hommikune piim aga hoopis kortisooli (stressihormoon), mis muudab imikud erksamaks. See tähendab, et energiat andev hommikupiim eristub selgelt öisest rahustavast piimast.

  • Pärast kuuendat nädalat sõltub rinnapiima kogus konkreetselt sellest, kui palju rinda pakud või pumpad. Rinnapiim on nõudluse alusel tekkiv ehk mida rohkem pumpad-imetad, seda rohkem piima rinda tekib.

  • Kuna mõlemast rinnast korraga väljutades tuleb rinnapiima rohkem, siis imetamise ajal paralleelselt rinnapumpa kasutades on tulemus veelgi parem.

  • Rinnapiima koostis muutub imetamise ja pumpamise käigus, koosnedes esialgu lahjemast janu kustutavast eelpiimast ning minnes üle rammusale toitvamale järelpiimale.

Kindlasti külasta ka Kidsmedi blogi, kust leiab väärtuslikku informatsiooni nii värske kui ka kogenud ema: www.kidsmed.ee/blog.

Jaga
Kommentaarid