Saates tuleb eelkõige juttu sellest, kuidas võiks alles meikimist õppivad tüdrukud ennast eakohaselt jumestada, aga avame ka teemaga seotud probleemsemaid tahke ning selgitame, mismoodi mõjutavad noorte tüdrukute ettekujutust ilusast välimusest sotsiaalmeedia trendid ja suunamudijate soovitused.

Elis ja Aleksandra räägivad, missugused on tüdrukute baasteadmised jumestusest, millest peaks eelteismelisena alustama ning kuidas valida esimesi meigitooteid. „Eks tegelikult algab kõik ikka oskusega näonaha eest hoolitseda, alles seejärel tasub kätte võtta meigipintslid,“ selgitab Elis. Aleksandra ütleb, et meigiapsakaid teeb tegelikult igaüks, aga mida paremini oled sobiliku jumestamise võtetest teadlik, seda vähem seda juhtub.

Kuula saadet ja saa teada, mida on võimalik tüdrukutel Meigipidude käigus õppida ning missugused näevad välja Meigipeo sünnipäevad ja mitmekesised üritused.

Kui sinu tütar on samuti meigihuviline, siis 8. märtsil kell 18.00–19.15 toimub tüdrukutele virtuaalne meigikursus „Naistepäeva eri“!

Rohkem infot: www.meigipidu.ee

Meigipidu

Huvitavate külaliste paeluvad jutud on endiselt kättesaadavad Delfi Tasku, SoundCloudi, Spotify ja Apple Podcastsi keskkonnast.

Jaga
Kommentaarid