Mida tegi Ashtoni isa? Viis poisi ilusalongi ja salvestas käigu ka videole, millel on tänaseks juba üle miljoni meeldimise!


Videost on näha, kuidas rõõmus ja elevil pisipoiss valib salongis roosa küünelaki ja soovib, et sellega värvitaks ära nii ta sõrme- kui varbaküüned. Lapse näost paistab selgelt, kui õnnelikuks see väike asi ja vanemate toetus teda teeb. Rääkimata rõõmust, et tema ema lasi oma küüned sama värviga ära värvida.

Ashtoni isa Christian lõpetab video sõnumiga, mis on talle oluline. „Laseme poistel ise valida, mis neile meeldib. Olgu selleks veoautod, Ämblikmees, Käpapatrull või küünte lakkimine!“

Ei luba kellelgi oma lapsele tema meeldimiste põhjal kindlat seksuaalsust peale suruda

Eraldi antud intervjuus ütles isa, et tema jaoks oli oluline, et laps ei tunneks häbi ega süüd selle pärast, mis talle meeldib. Ka video all olevast üle 23 000 kommentaarist lõviosa on toetavad.

„Väga hea isa! Küüsi võivad kõik lakkida,“ kirjutab üks kommentaator.

„Olles ise õpetaja, on mul väga kahju. Ma ütlen õpilastele alati, et ei ole poiste või tüdrukute asju,“ ütleb sõna sekka ka üks haridustöötaja.

„Ma olen naine ja töötan autodega. Minu abikaasa vend armastab roosat värvi ja mu pojale meeldib ka küüsi lakkida. Maailm pole seetõttu veel seisma jäänud,“ lisab kolmas.

Mõistagi on ka neid, kes siiski selle isa käitumist ei mõista. Üks kommentaator tundis ka huvi, ega 3-aastane poiss juhtumisi gei pole, millele vastas mees eraldi videoga.

„Mu poeg on kolmene. Tema seksuaalsus ei ole veel välja kujunenud ja mina ei hakka seda talle ka peale suruma. Veel vähem keegi teine. Ainult seetõttu, et talle meeldivad ehk naiselikumad asjad, mis klassikaliselt meeste soorolli ei sobitu?“

Mida sina arvad?

Allikas: scarymommy.com

Jaga
Kommentaarid