7-9.04.23

Valmistu veidruste vallutuseks, kuna PROTO mängude kuu esimene nädalavahetus on pühendatud kõigele, mida sobib iseloomustama sõna „kiiks“. Lauatennis auklikul laual? Palun väga! Üleelusuuruses ragulka või oravaratas? Täiesti olemas! Vanakooli videomängud? Hakkame pihta! Lisaks on eeskujulikult esindatud terve plejaad ülipopulaarseid lauamänge. Tule mängima!

Tunned end vahel kui orav rattas?

Avasta tillukest maailma

15-16.04.23

Keeruline on leida täiskasvanut, kelle silm mudeleid uurides lapselikult särama ei lööks. Just seetõttu on PROTO suure mängude kuu teine nädalavahetus pühendatud modellismi näitusele koostöös MTÜ-ga Minimaailm. Eraldiseisva 266 m2 saali täidavad rongid ja raudteed, autod, lennukid, sõjamasinad ja palju-palju muud. Ja loomulikult saab suure mängude kuu raames põhi eksponaatide saalis uudistada igat masti veidraid mänge!

PROTOs kohtuvad väikeste ja suurte maailmad.

Ragistame ajusid

22-23.04.23

Aeg anda ajule toitu! Brain Gamesi juhendajate abiga lükkame PROTO suure mängude kuu viimasel nädalavahetusel hoo sisse tõelisele „mängupõrgule“ selle sõna parimas mõttes! Enam kui 20 super ägeda lauamängu hulgast leiavad lemmiku nii tulihingelised lauamängude fännid kui ka need, keda täringud, nupud ja kaardid siiani külmaks on jätnud. Jätkuvalt saab uudistada ja mängida veidraid mänge.

PROTO avastustehas

Kas tahaksid teada, mis tunne on kõndida ookeani põhjas, lennata jalgrattaga või liuelda pilvedes kogedes gravitatsiooni alternatiivse nurga alt?

PROTO avastustehas on esimene hariduslik virtuaalreaalsus keskus, mis pakub uudset ja unikaalset kogemust, mida mujal Euroopas ei näe! Tule ja saa osa PROTO imelisest fantaasiamaailmast ning koge virtuaalreaalsust oma kõige ehedamas võtmes.

Jaga
Kommentaarid