Emadepäev on tulemas. Ema on väga eriline inimene, kes väärib kõige soojemat TÄNU. Douglase ilumaailmast leiad kõige laiema valiku kingitusi, millega oma emale rõõmu pakkuda.

Lisaks suurepärastele lõhnadele ja suurele meigikomplektide valikule pakub Douglas ka mitmeid üllatusi:

  1. Lõhnaõlile graveerimine. 02.05.–14.05.2023 pakub e-pood Douglas.ee lõhnapudelile nime või lühikese tervituse tasuta graveerimist. See on suurepärane idee isikupäraseks kingituseks – see lõhnapudel meenutab alati kinkijat!

  2. Tasuta tarne DPD-ga. 02.05.–14.05.2023 e-poest Douglas tellitud kauba toimetab DPD kliendini tasuta, valikus on kuller või pakiautomaat. Kasuta võimalust!

  3. Kingituste pakkimine ning õnnitluskaart. Kingi valmistamise protsessi hõlbustamiseks pakub Douglas tellimuse kaunisse paberisse või kinkekotti pakkimise võimalust ning juurde saab lisada ka kinkija määratud tekstiga õnnitluskaardi.

  4. Sooduspakkumised kogu maikuu jooksul lõhnadele ning erinevatele ilutoodetele:

  • 49,99 eurot (tavahind: 87 eurot) Giorgio Armani My Way EDP, 30 ml, naiselik ja kevadine lillelõhn.

  • 19,99 eurot (tavahind: 37,99 eurot) Bobbi Brown Smokey Eye Mascara, volüümi andev ja pikendav ripsmetušš väljendusrikka välimuse saamiseks.

  • 9,99 eurot (tavahind: 14,99 eurot) Douglas Make-up Amazing Lip Elixir, huulepalsam neljas elegantses toonis.

Douglase valikusse kuuluvad sellised armastatud kaubamärgid nagu Rituals, MAC, Kylie Cosmetics, Ariana Grande, Florence by Mills, Dermacosmetics jt. Teeme kõik ilu nimel!

Ja see ei ole veel kõik! Külasta Douglast ja naudi tõelist poputamist ning ilumaailma võlu!

Jälgi Douglast ka sotsiaalvõrgustikes Facebook, Instagram ja TikTok.

Flora tee pakub nii maitseelamusi kui ka silmailu

Flora Tea lilleteed on käsitsi seotud kuivatatud rohelise tee õitest teepallikesed/südamed, mis avavad oma õied, kui asetada need kuuma vette. Tulemuseks on kunstiline ja lummav vaatemäng koos imelise maitsega. Tänu sellele, et Flora Tea teed on pakitud vaakum- ja fooliumkotikestesse, on maitse alati puhas, värske, meeldiv ja aromaatne.

Tee valmistamine on lihtne – pane teepall klaasi põhja ja kalla keevat vett peale, lase tõmmata 4–7 minutit ja naudi tee ilu ning rikkalikku maitset.

Flora Tea on võitnud mitmeid mainekaid auhindu Londonis ja ka üle maailma. Eelmisel aastal võideti näiteks ainukesena Inglismaal rahvusvahelise maitsete ja kvaliteedi instituudi (International Taste & Quality Institute) välja antav auhind.

Kes aga oli Flora? Flora oli lillede ja kevade jumalanna Rooma mütoloogias. Tema auks peeti festivali, mis kestis 28. aprillist 1. maini. Festival sümboliseeris uue elutsükli algust ning seda tähistati tantsimise, joomise ja lilledega. Jumalanna nimi on tuletatud ladinakeelsest sõnast „flos“, mis tähendab lille.

Sümboliseerides kevadet ja tärkamist, on just Flora Tea imeliseks ning tähenduslikuks kingituseks emale.

Flora Tea kevadised pakkumised:

Flora Tea teepallid, kinkekomplektid ning karastatud pokaalid leiad kodulehelt www.floratea.ee.
E-pood: ostakohe.ee/tootekategooria/tee-kohv/joogid/
Facebook: www.facebook.com/florateaee

Giveni juveelimaailmast leiab midagi igale emale

Armastuse väljendamine emale võib olla sügavalt isiklik ja emotsionaalne kogemus ning mõnikord ei pruugi sõnadest tunnete sügavuse edasiandmiseks piisata. Piilu GIVENi juveelimaailma ja avasta, kuidas ehteid kinkides oma emale armastust väljendada.

Üks eriline ehe ütleb rohkem kui tuhat sõna.

  1. Pärlitega ehted – ajatu klassika, mis ei lähe iial moest. Lisaks loomulikule ilule seostatakse pärleid ka puhtuse, naiselikkuse ja elegantsiga, mistõttu on need populaarsed nii igapäevaste kui ka pidulike ehetena. GIVENist leiad suurepärase valiku mageveepärlitega ehteid.

  2. GIVENi kinkekaart – ehted on suurepärane aktsent igale naisele! Kui soovid kinkida midagi püsivat ja väärtuslikku, aga ei oska valida, siis kingi valikuvabadus GIVENi kinkekaardiga! Saad valida täpselt sellise väärtusega kinkekaardi, nagu ise soovid.

  3. Kaunis pross – prossid on tänapäeval jätkuvalt populaarsed aksessuaarid. Ükskõik kas eelistad klassikalist või moodsat stiili, GIVENis leidub prosse igale maitsele ja sündmusele.

  1. Teemantidega ehted –teemantehted võivad ulatuda klassikalistest ja ajatutest moodsate ja trendikateni, kauneid ja säravaid teemantidega ehteid leidub igale stiilile ja maitsele ning rahakoti suurusele. Teemantide ajatu ilu ja püsiv väärtus muudavad need väärtuslikuks ka järeltulevatele põlvkondadele.

  2. Elegantsed hõbeehted - hõbeehte eeliseks on selle mitmekülgsus. Hõbedat saab kanda nii igapäevaste kui ka ametlike rõivastega ja see lisab elegantsi igale välimusele. Hõbeehteid on GIVENi valikus nii vääris- kui ka poolvääriskividega.

Pea meeles, et pole õiget ega valet viisi oma emale armastuse väljendamiseks. Järgi oma südant ja üllata teda viisil, mis sulle kõige ehedam tundub.

Kujuta ette väärtuslikku kingitust, mis uputab sind naudingute ja ilu maailma!

Imeline kingitus kallile emale, iseendale ja oma lähedastele, mis hõlmab külastust unikaalsesse kohta, kus saad nautida ilu ja noorust ilma süstideta ning innovatiivseid hooldusi pealaest jalatallani.

Nanoasia, Bellapierre Cosmeticsi ja Athose esindus pakub unikaalset kontseptsiooni, mis ühendab omavahel võimsad, efektiivsed ja tervisele ohutud Lõuna-Korea nanotehnoloogiad, 100% mineraalsed kosmeetikatooted ja looduslikud kehahooldustooted, mis on valmistatud Hippokratese retseptide järgi käsitsi Athose mäe munkade poolt.

Meie ilukompleksis saate koos emaga nautida lõõgastavaid Nanoasia näohooldusi. Paljude naiste lemmik on näiteks ainulaadne süstivaba mesoteraapia protseduur. Ja pärast lõõgastavat protseduuri saate tutvuda ainulaadsete Nanoasia toodetega.

Imeline kingiidee emadepäevaks on kindlasti Nanoasia luksuslik ja ainulaadne Jewelry Radiant BC kreem, mis pakub sügavat niisutust ja kaitset kogu päevaks, ühtlustab nahatooni, vähendab põletikke ning tagab füüsilise SPF50+ päikesekaitse.

Sooduskood „ema10“ annab 10% soodustust kõikidele NANOASIA toodetele!

Ostes 2 ja enam toodet, kasuta sooduskoodi „ema15“, et saada 15% soodustus.

Samuti on väärtuslikuks kingituseks personaalne näo-, keha- ja juuksehooldustooteid tutvustav ilukoolitus ja konsultatsioon „Beauty Restart“. See on koht, kus saad nautida personaalset mineraaljumestuse koolitust ja luua emale isikliku 100% mineraalkosmeetika kinkekomplekti!

Meie ilukompleks on armastusega loodud kingitus!
Ootame teid külla!

T-Shirt Store – ideesärgist T-särk!

T-Shirt Store pakub laias valikus T-särke, pusasid ja palju muid huvitavaid tooteid. Meie T-särgipoodides saad disainida endale või kingituseks meelepärase ja ainulaadse kujundusega toote või valida kodumaiste disainerite loodud kujundusega tooteid.

Hästi läbimõeldud kink on suurepärane viis näidata oma emale, kui palju sa temast hoolid. Kingitus ei pea alati olema mõni kallis ehe, vaid võib vabalt olla ka südamlik kaart, meeldejääv mälestus või hoopis ema lemmiktsitaadiga T-särk.

Sel aastal on vaieldamatult kõige võimsama sõnumiga Keiti Vilmsi kalambuur „emme fatale“. Loodud silmas pidades vingeid, tugevaid ja kõikvõimsaid emasid. Keiti Vilmsi (toote)valikust leiab vürtsikate kalambuuridega tooteid veelgi, näiteks „made in üsa“, „ma olen su unustuste naine“, „mul peas kruvid lobisevad“. Laiema valiku erinevatest kalambuuridest leiad T-Shirt Store kauplustest ja kodulehelt.

Praktilise ja meeldejääva kingi saab ka ise luua. Meie kauplustes kohapeal või Disaini Ise kujunduskeskkonna kaudu saad disainida just sellise toote, mis iseloomustab sinu ema kõige paremini!

Kui ideedest jääb puudu, siis viska pilk peale meie emadepäeva kollektsioonile, kust võid leida emadepäevaks selle õige kingituse.

Jaga
Kommentaarid