Juhused ei ole juhuslikud

Dr. Solomatini Silmakliinik

Kõik inimesed, kellega ma suhtlesin, ütlesid, et silmanägemise laserkorrektsioon on väga kiire ja valutu. Keegi minu sugulastest ei ole korrektsiooni läbinud, kuid sõpru, kes on julgenud nägemise korrektsiooni läbida, on mul palju. Nad kõik räägivad ühte ja sama: ainus operatsiooniga seotud probleem seisnes selles, et nad kogusid nii kaua julgust selle tegemiseks. See aga osutus nende elu parimaks otsuseks.

Kui ma sain aru, et on aeg lahendada silmanägemisega seotud küsimus, rääkis üks klient mulle doktor Solomatini kliinikust. Meie ajal on kliinikuid väga palju ning minu puhul on suurimaks mõjutajaks alati soovitused. Ma suhtlesin paljude inimestega, kes olid läbinud silmanägemise korrigeerimise operatsiooni ning kaheksa inimest kümnest ütles, et doktor Solomatini kliinik on parim.

Ilma igasuguste kahtlusteta läksin kliiniku kodulehele, tutvusin informatsiooniga ning võtsin ühendust nende Eesti esindajaga. Ta korraldas kõik ära ja juba mõne aja pärast olin ma Riias. Mind registreeriti hotelli ning anti kõik vajalikud juhised.

Uuele nägemisele vastu

Danelia Baženova Dr. Solomatini Silmakliinikus

Enne sõitu muretsesin natuke, kas korrektsioon on minu puhul võimalik. Kliinikus aga lahenes see küsimus kiiresti. Enne operatsiooni läbisin vajalikud uuringud. Need tundusid mulle põnevad: minu silmi kontrolliti erinevate aparaatidega, ühest puhus õhk ja teises põlesid lambikesed, siis paistsid ka pulgakesed, tähekesed ning värvilised klaasikesed.

Diagnostika tulemusena selgus, et minu sarvkest sobib igat tüüpi laserkorrektsiooniks. Arst rääkis igast meetodist ning ma tegin oma valiku.

Vaatamata sellele, et nägemise korrigeerimine on populaarne protseduur, arvan, et mõned inimesed kardavad seda, sest internetis ei ole piisavalt informatsiooni selle kohta, kuidas kõik välja näeb.

Ütlen kohe, et ei ole tarvis millegi pärast muretseda, kuna see on täiesti valutu protsess. Mulle anti rahustit ning valuvaigistit. Pärast ooteruumis viibimist kutsuti mind avarasse operatsioonisaali, kus arsti rahustav hääl juhendas, mida peab tegema.

Ei jõudnud silmigi pilgutada, kui kõik sai valmis

Dr. Solomatini Silmakliinik

Saalis oli värske ja meeldiv. Ma heitsin diivanile pikali. Ma pidin lihtsalt vaatama rohelist kaugenevat täppi. Alguses kaeti üks silm ja teostati mingisuguseid manipulatsioone. Laseri töö kestis vaid mõned sekundid. Opereeritud silm kaeti ning tehti sama teise silmaga.

Kõik toimus nii kiiresti! Tundub, et ma alles heitsin diivanile, aga juba aitab arst mul püsti tõusta ning selgitab rahulikult edaspidiseid tegevusi. Ma lähen edasi puhkeruumi, tundes end siilina udus. Kõik ümberringi oleks nagu udus. On soov silmad kinni panna.

Esimesed aistingud

Kui ma pärast operatsiooni puhkasin, käis medõde teatud sagedusega tilkasid tilgutamas. Iga korraga hakkas tilgutamise tulemusena üha kergem. Mõne aja pärast kontrollis arst silmi ja ütles, et kõik on korras, ning lubas mul hotelli minna. Õhtu jooksul avasin ma vaikselt silmi ning sain aru, et hakkan üha selgemini nägema.

Ootasin põnevusega järgmist hommikut.

Ma ärkasin kell 6.30 hommikul. Ma sain kardinaid avades aru, et näen kõike, mis on vastasmaja sildil kirjas! See oli väga lahe tunne!

Samal hommikul tulin ma kliinikusse kontrolli. Arst kinnitas, et silmanägemine taastub ning silmad tunnevad ennast suurepäraselt.

Mulle anti leht informatsiooniga selle kohta, kuidas käituda pärast operatsiooni. Näiteks ei tohi lubada veel silma sattuda, samuti tuleb mõnda aega hoiduda kosmeetika kasutamisest ning sauna ja ranna külastamisest. Põhimõtteliselt ei olnud elulise tähtsusega piiranguid.

Minu soovitus: ärge kahelge sekunditki

Olles selle teekonna läbinud, soovitan ma mitte mõelda nägemise korrigeerimisele, vaid teha seda.

Kui teie, samamoodi nagu mina, kannatate seetõttu, et prillidega ei saa praktiliselt midagi teha ning need põhjustavad teile kas või natuke ebamugavust, siis julgelt! Tulge konsultatsioonile!

Kui olete sekundigi selles elus mõelnud selle peale, et tahaksite prillidest loobuda, siis tuleb minna ja teha seda.

SuperLASIK 950€ - Dr. Solomatini Silmakeskus SuperLASIK silma laseroperatsioon. Pakett sisaldab transporti, majutust, analüüsi, operatsiooni ja vajalikke ravimeid. Tutvu lähemalt.

Dr. Solomatini kliinikusse aja broneerimiseks helista numbril +372 5451 2772 või broneeri aeg kodulehel.

2023. aasta lõpuni saab taotleda SuperLASIK nägemise laserkorrektsiooni erihinnaga 950 eurot (tavahind 1750 eurot)*.

Registreeri ennast kodulehel ja võtame teiega ühendust, et leppida kokku sobiv aeg.

**Pakkumine sisaldab eeluuringuid ja operatsioonijärgset järelkontrolli, kas samal või järgmisel päeval. Juhul, kui operatsioonieelsed uuringud näitavad, et laserkorrektsioon on vastunäidustatud, kohustub patsient tasuma uuringute eest vastavalt hinnakirjale (75€).

Jaga
Kommentaarid