Kell 14.00-18.00 toimub Teletornis vahva perepäev. Pop-up Lego pere-karikavõistlusel saavad peremeeskonnad võtta mõõtu Legodega meisterdamises ja toimub ka aaretejaht. Kohal on õhupallimeister, näomaalija, saab mängida disc-golfi ja ka tantsida.

Täpsem info ja ajakava SIIT

Perepäev loomaaias

Nagu juba kombeks saanud on 1. juunil loomaaeda sissepääs tasuta (kuni 19-aastastele). Ka sel aastal on võimalik lisaks loomade uudistamisele osaleda paljudes põnevates tegevustes. Näiteks saab spetsiaalses fotoautomaadis tehtud pildi välja printida postkaardina, osaleda maastikumängudes, õppida Päästeametilt päästmisnippe, osaleda raamatubingos, kuulata kontserti ja kohata ka paljude laste lemmikuid Lottet ja tema sõpru!

Täpne programm saadaval SIIN

Lõbus üritus Lennusadama välialal

Kell 10.00-14.00 tähistatakse tasuta programmiga lastekaitsepäeva Lennusadama välialal. Vaadata saab nii mustkunstitrikke kui ka kogupere etendust ja mängida koos mereröövliga. Kohal on veepäästekoerad ja toimub merepäästevahendite demo. Meremuuseumi telgis saavad lapsed endale koju väikeseid parvekesi kaasa meisterdada.

Lisainfo ja ajakava SIIT

Lastekaitsepäev Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis

Kell 15.00-17.00 saab end proovile panna rulluisutamises ja jõutreeningus. Avatud on ka DJ ja korgilaevukeste valmistamise töötoad. Kohal on Päästeamet ja Mupo koos tehnikaga, Transpordiamet ja politsei viivad läbi kergliikuri töötoa ja Põhja-Tallinna Noortekeskus pakub kleepsutöötuba ja erinevaid õue-ja lauamänge.

Ürituse info SIIN

Lastekaitsepäev Tondiraba Maxima ees

Alates kell 15.00 saavad lapsed Tondiraba Maxima XX kaupluse parklas vahvalt aega veeta, tasuta jäätist ja kommi ning mängida. Lapsi tervitavad Lotte ja Adalbert, saab lasta endale teha näomaalinguid ja glittertätoveeringuid.

Mängud lastemuuseumi õuel Kadriorus

Kuigi muuseumimaja ise on uuendusteks suletud, ei tähenda see seda, et lastekaitsepäev tähistamata jääks! Pered on kell 12.00 oodatud lastemuuseumi õuele, kus ehitatakse väikeseid lastetube, kujundatakse paberkottidest suuri kirevaid tujumaske, mängitakse nägude ja tujude mängu. Avatud on ka kohvik Kooker.

Rulluisudisko Tondirabas

kell 18.00 toimub Tondiraba pargis mustkunstniku etendus. Kell 19.00-22.00 toimub rulluisudisko, kus tantsumeeleolu loob DJ Sven Arusoo.

Lastekaitsepäev Mustamäel

Kell 12.00 on kõik lapsed oodatud Männi parki tasuta jäätist sööma. Vilde tee 69 saab päeva jooksul mängida lauatennist, köievedu, täpsusviset, kohtuda näomaalijaga ja läbida takistusrada. Kell 14.00-15.00 on lastele tasuta ka hot-dogid!

Täpne ajakava SIIN.

Lastedisko Pirita Vaba Aja Keskuses

Lakke on riputatud diskopall, muusikat mängib DJ Lauri Täht ja kõik lapsed on kell 18.00-20.00 oodatud tasuta diskole jalga keerutama!

Lastekaitsepäev Kumu sisehoovis

Kumu väikelastehommikute sari „Tasapisi“ ootab kõiki 1-3 aastaseid lapsi kell 11:00 Kumu sisehoovi lustima. Mängitakse kivide, kangaste, pallide ja fantaasiaga. Lisaks otsitakse üles sisehoovi peitunud Kumu naba!

Kohtumispunkt Kumu sisehoovis hoone peaukse ees, mille läheduses võib sellel päeval märgata ka kunstnik Marko Mäetamme toredaid tegelasi.

Sportlik perepäev Viimsis

Kell 17.00-20.00 toimuvad Viimsi vanal staadionil hoovimängud. Lisaks astuvad lavale Ita-Riina Muusikastuudio, Tallinna Capoeira Spordikool, Stefan bändiga.

Maardu Kellamäe pargi perepäev

Kell 11:30-16:00 ootab lapsi pargis meelelahutusprogramm. Võimalik on hüpata batuudil, mängida erinevaid mänge, vaadata politsei, tuletõrjujate ja Kaitseliidu varustust ja tehnikat, nautida suhkruvatti ja palju muud. Kõiki lapsi ootab magus üllatus!

Lastekaitsepäeva tähistamine jätkub Muugal, kus kella viieks oodatakse kõiki lapsi Viljapuu pst mänguväljakule. Lastele on kavandatud aktiivsed tegevused ja meelelahutus. Lastega tuleb lustima Superman, kes korraldab aktiivseid mänge ja võistlusi, teeb saltosid ja trikke. Kohal on piirkonnapolitseinik ja uudistada saab politseiautot. Kohal on ka Muuga päästekomando, saab tehnikaga tutvuda ja pilte teha.

Laagri Lastepäev

Kell 16:00-20:00 on Laagri Jõekääru park laste päralt! Üles kerkib hiiglaslik batuut liumäe ja takistusrajaga. Kodutütred ja noorkotkad õpetavad esmaabi andma. Toimetamas on Laagri noortetuba. Töötubadesse kutsutakse kõiksugu värki meisterdama. Tehnikahuvilised saavad uudistada politsei ja päästekomando masinaid. Ja tantsu jagub, kuni jalg kannab.

Tartu linna lastekaitsepäev „Kiigu, liigu, tegutse“

Tartu lastekaitsepäeva põhiprogramm leiab aset kell 13-21 Tartu südalinnas, Kaubamaja kõrval. Üritusel astuvad üles mitmed tantsu- ja laulustuudiod, osaleda on võimalik rohketes töötubades ja aruteludes. Lastekaitsepäeva peaesineja on räppar AG!

Kell 13.00-14.00 ootab Inger Klesment kõiki 5+ vanuses lapsi Keskpargis, et osaleda digiturvalisust õpetavates liikumismängudes.

Küüni tänava ja Poe tänava nurgal on kell 16.00-19.00 Päästeamet koos oma hiiglasliku päästeautoga. Kõik huvilised saavad tutvuda päästjate varustusega, kiigata autokabiini ja küsida kõikidele küsimustele vastuseid, mis neid seoses tuletõrjuja tööga huvitab.

Tartu Kaubamaja I korruselt on kell 13.00-15.00 leitav Dronootika Erahuvikool OÜ, kelle alal saab valmistada Lego WeDo robootikakomplektiga kaarte ja teha Dash robotitega tegevusi.

Tartu Noorsootöö Keskus pakub võimalust teha hiiglaslikke seebimulle, mängida mölkkyt, osaleda teistes seltskonnamängudes ja palju muud. Nende Eesti-Ukraina sõprustelgis saab aga muuhulgas ka teha ukrainapäraseid võileibasid, borši ja meisterdada ka ehteid.

Tartu linna programm koos ajakava ja kaardiga on leitav SIIT.

Lastekaitsepäev AHHAA ees

Kell 13.00-15.00 toimuvad Tartus AHHAA maja ees teadusteatri katsed, saab mängida hiiglaslike mullidega ja keerutada güroskoopi. Iga laps saab ka tasuta Raksi jäätise!

Lastekaitsepäev Võrus

Kell 15:00-18:00 toimub Võru linna keskväljakul lastekaitsepäeva tähistamine, kus ühendatakse kaks Võrule südamelähedast teemat: lapsed ja mahetoit. Plaanis on koolidevaheline pannkoogivõistlus mahetoorainest, toiduteemalised seminarid, mahetoodete laat ja ka meelelahutusprogramm.

„LottePää liigub“ - lastekaitsepäev Otepääl

Kell 15:00-18:00 on Otepää kultuurimaja pargis kohal batuudid, näomaalijad, peopeegel, Päikesekiisu, politsei ja päästeamet. Oma tegevusi tutvustab Kaitseliidu Valgamaa maleva Otepää malevkond. Lisaks on võimalik küpsetada küpsiseid (20 kiiremat last/noort), mõnuleda laste- ja perejoogas, end proovile panna sportmängudes, meisterdada või lihtsalt perega mõnusalt aega veeta.

Täpsem päevakava SIIN.

Põlva lastekaitsepäev

Kell 15:00-19:00 saab lustida ka Põlvas. Kavas on orienteerumine, töötoad, laat ja meelelahutusprogramm.

Ajakava SIIN.

Lastekaitsepäev Lembitu pargis Paides

Kell 16.00-19.00 toimub Lembitu pargis suur traditsiooniline lastekaitsepäeva tähistamise üritus. Kohapeal on nelja batuudiga batuudiala, loomaala, kus saab sõita poniga ja tutvuda taluloomadega. Politseialal tutvustatakse politseisõidukeid, õpetatakse sõrmejälje võtmist ja palju muud. Lisaks on ka päästeala, kus saab tutvuda päästja elukutsega.

Puudu pole ka võimalustest proovida selga keskaegse rüütli rüüd, saada näomaalinguid, tutvuda robootikaga või mängida lauamänge

Täpsem info SIIN.

Kontsert Pärnus

Kell 11.00-12.00 on kõik oodatud Koidula muuseumisse kontserdile, kus esinevad Jana Trink Erakooli laululapsed.

Sindi lastekaitsepäev

Kell 15:00-18:00 ootavad lapsi Sindi avatud noortekeskuse ees vahvad tegevused ja töötoad, pannkoogikohvik, võimalus ise jäätist teha, fotojaht, batuut ja karussell!

Perepäev Kuressaares

Alates kell 12.00 on pered oodatud Kuressaare kesklinna, kus toimuvad mitmed esinemised ja töötoad. Tutvustatakse teenistuskoeri, saab luua liivapilte, meisterdada peavõrusid, osaleda tantsuvõistlusel ja palju muud. Kesklinna ümbruses on võimalik teha ise jäätist, mängida rannavollet ja saada targemaks ka kalastamise osas. Kell 12.00-17.00 on kõikide laste jaoks sissepääs Kuressaare linnusesse tasuta!

Täpsem info Kuressaare programmi kohta SIIN

Perepäev Orissaares

Kell 17:00 algab Orissaare pargi mänguväljakul orienteerumismäng alevi piires. Info, juhised ja kaardid saab koha pealt.
Kell 19:00 algab laululaval teadusteater.

Lisaks on perepäeval sportlikud tegevused, raamatujooga, Päästeameti töötuba, maalimise töötuba ja veel palju põnevat!

Lastekaitsepäev Hiiumaal

Kell 18.00 – 20.00 toimub Orjaku sadamas laste purjetamise näidistreening. Lisaks saab tutvuda purjelaevaga „LISETTE“. Kell 19:00 toimub väljasõit merele. Lastele tasuta, täiskasvanutele 10€.
NB! väljasõidule kohtade arv piiratud, registreerimine kapten Mareki telefonil 52 83 710

Laat Rakveres

Kell 12:30-14:30 toimub Rakvere Reaalkooli kunstmuruväljaku kõrval asuval rohealal laat. Saab tantsu, saab tralli, saab rahvasporti ja saab laadakaupa osta-müüa.





Jaga
Kommentaarid