Olgugi et beebi rinnaga toitmine on kõige parem ja soovitatuim variant, ei ole see alati võimalik. Sellisteks puhkudeks on apteekides ja poodides müügil rinnapumbad, millega on võimalik rinnapiima varuda ning säilitada rinnaväliselt, et tagada lapsele kõik toidukorrad. Kuid pumpi kasutatakse ka mitmetel teistel juhtudel.

Värske emana võib esimestel päevadel pärast lapse sündi tajuda rindades valu, mida tekitab hüperlaktatsioon. Seepärast soovitatakse rinnapump soetada endale juba enne lapse sündi, et vastsündinu kõrvalt oleks kiire ja mugav ka enda enesetunnet leevendada. Järgnevatel kuudel võimaldab pump vähendada rindades ummistunud tunnet ja säilitada rinnapiima tekkimise taset, kui laps pole kõike välja suutnud imeda või haigestumise tõttu seda teha ei suuda.

Nii mõnegi ema südame on totaalselt võitnud Lola & Lykke rinnapump. Tegemist on kodumaise brändi Kidsmedi edasimüüdava rinnapumbaga, mille tööefektiivsust kiidetakse taevani.

„Olles igapäevane rinnapumba kasutaja ja omades mitut rinnapumpa, saan täie kindlusega väita, et Lola & Lykke on oma kasutamismugavuse, efektiivsuse ja lisadega endale kindla esikoha garanteerinud,“ jagab Piret.

Lola & Lykke eelised:

  • juhtmeta ja voolikuteta;

  • kuus erinevat tugevust stimulatsioonirežiimis ja üheksa erinevat tugevust väljutusrežiimis;

  • kiire ja efektiivne;

  • helitu töötamine;

  • mälunupp ja taimer pumpamisseansside hõlpsaks jälgimiseks ning salvestamiseks.

Nohisevast ninast priiks

Väikelastel esineb tihtipeale nohu, vahel lausa mitu korda aastas. Külmetuse- või nakkusejärgne nohune olek on tingitud laste ninna kogunevast sekreedist. Sekreeti täis nina tõttu on hingamine raskendatud, mis omakorda põhjustab raskusi söömisel ja magamisel. Umbes kuuenda elukuuni oskavad beebid hingata vaid läbi nina, mistõttu on kinnine nina neile väga raske olukord.

Lapse tervisliku seisundi parandamiseks on välja töötatud ninaaspiraator, millega saab nina puhtaks igal ajal ja igas kohas. Nosiboo GO on üks enim kiidetud turul olevatest variantidest, mille taaslaetav aku tagab kaasaskantavuse ja efektiivsuse. Nina saab elektrilise masinaga puhtaks sekunditega ja beebil taastub sujuv hingamine.

„Mega rahul. Lapsed kasutavad seda ise ja pisem laps (8 k) ei jonni ka sel ajal,“ kirjutab Heleriin.

Lisaks oma mugavale kaasaskantavusele on Kidsmedi Nosiboo GO hea ja turvaline ka juba vanematele lastele endale kasutada andmiseks.

Väikelapse hingamisteede ravi inhalaatoriga

Tihti esineva nohuga võib kaasneda ka köha ja selle vastu on juba märksa raskem võidelda, sest kuni kaheaastastele pole enamik nohu- ega köharavimite manustamine oma kanguse tõttu soovitatud.

Inhalaator on tõhus vahend, millega leevendada hingamisteede ja kopsuhaigusi. Väikelastele on spetsiaalselt välja töötatud turvaliselt kasutatavad inhalaatorid, mille saab asetada lapse näole, kattes tema suu ja nina. Sedasi saab vanem olla veendunud, et vajalik aur jõuab lapse hingamisteedesse ning saab seal oma maagiat tegema hakata.

„Inhalaator töötab patareidega ja kaalub kõigest sada grammi, nii et isegi pere pisim jaksab seda peos hoida,“ jagab Piret.

Kidsmed Meshplusi inhalaator on imikusõbraliku disaini ja toimemehhanismiga, et pisikesed rahulikuma une ajal kiirelt terveneda saaksid. Antud inhalaatorit võivad kasutada nii lapsed kui ka täiskasvanud ja seda igas asendis, ka pikali olles, ning lastele võib vajadusel auru teha ka läbi une.

Inhalaatori soetamisega tulevad kaasa ka kaks kerget ja pehme servaga maski, üks täiskasvanule ja üks lapsele, mis on nahasõbralikud. Koos maskide ja muude lisatarvikutega on inhalaator pakendatud mugavasse lukuga transpordikarpi, kus on hea seadet ka edaspidi hoiustada.

Oma lapse ja enda elukvaliteedi tõstmiseks saab erinevaid abivahendeid soetada Eesti oma väikelaste toodetele pühendunud brändi Kidsmed OÜ kodulehelt. Kasutades sooduskoodi DELFI10 saab rinnapumbalt, inhalaatorilt ja Nosiboo Go ning Pro2-lt 10% soodustust kuni 31.07.

Kidsmedi toodete eelised on nende turvalisus, efektiivsus ja kasutajamugavus tänu kaasaskantavusele. Kui lapsel on hea enesetunne, on ka värskel vanemal lihtsam ja kergem.

Jaga
Kommentaarid