Võib aeglustada naha vananemist ja vähendab kortse

2017. aasta uuring näitas, et toidulisandina võetud C-vitamiin koos hüdrolüüsitud kollageeniga (vorm, mis on juba lagunenud) vähendas kortsude sügavust ning parandas osalejate naha elastsust ja niisutatust.

Teised uuringud on näidanud, et naistel, kes tarbisid kuus kuud 2,5 grammi kollageenilisandit, vähenes tselluliit. Ehkki vananemisvastased turundusväited võivad tunduda liiga head, et tõsi olla, selgub uuringute põhjal, et need võivad siiski paika pidada.

Aitab tugevdada luid ja liigeseid

Kuidas on lood väitega, et kollageen leevendab liigesevalu näiteks artriidi korral? „Uuringud näitavad, et see võib asendada liigestevahelisi sünoviaalvedelikke ning aidata parandada ja ehitada kõhre,“ ütleb dr Danielle Omar. Uuringud näitavad ka, et hüdrolüüsitud kollageen imendub soolestikus ja koguneb seejärel kõhre, leevendades valu artriidi korral.

Teises Penn State’i ülikoolis tervete sportlastega läbi viidud uuringus uuriti kollageeni allaneelamise mõju liigesevalu ennetamisele. Teadlased leidsid, et pärast 24-nädalast kümne grammi kollageeni lisamist vedelal kujul tundsid sportlased vähem liigesevalu puhkeolekus ning kõndides, seistes ja tõstes. Need tulemused viitavad sellele, et kollageeni lisamine võib tervetel sportlastel ära hoida liigeste halvenemist. Ka üks värskem kirjanduse ülevaade kajastab järeldusi, et kollageen on luude tervisele kasulik.

Erinevad kollageenitooted Bio4You valikus

Erinevad joogipulbrid ja vedelad joogid

Millest toode koosneb?

100% puhas hüdrolüüsitud veisekollageen. Igast 10 g annusest saab 10 g kollageeni, purgist jagub 14 päevaks. Magustamata.

Mis on tootes erilist?

Hüdrolüüsitud kollageeni peptiidid on väga väikesed ja kehale kergesti omastatavad.

Kasutamine: Kaks teelusikatäit (10 g) naturaalset ilma maitseta pulbrit lahustada vees ja juua igapäevaselt. Parema maitse saamiseks võib segada smuuti või mahlaga.

Millest toode koosneb?

50% hüdrolüüsitud merelist päritolu kollageen Naticol® , sisaldab lisaks C-vitamiini, MSM-i (metüülsulfonüülmetaan) ja ashwagandha't. Igast 10 g annusest saab 5 g kollageeni, purgist jagub 12 päevaks. Magustatud stevioolglükosiidiga.

Mis on tootes erilist?

Patenditud Naticol® kollageenipeptiidid on I tüüpi ehk mõeldud just nahale. MSM ehk looduslik väävliühend on üks põhikomponentidest kollageeni, elastiini ja keratiini moodustumiseks ning parandab kollageeni toimet. Lisatud C-vitamiin aitab kaasa imendumisele. Supertoit ashwagandha sisaldab rohkelt antioksüdante ja kaitseb organismi oksüdatiivse stressi eest. Toode aitab siluda kortsukesi, uuendada naharakke ja parandab naha elastsust.

Kasutamine: Kaks teelusikatäit (10 g) naturaalse maasika maitsega pulbrit lahustada vees ja juua iga päev.

Millest toode koosneb?

50% Fortigel® veisekollageeni peptiidid. Lisaks C-vitamiin, MSM (metüülsulfonüülmetaan) ja kibuvitsamarjapulber. Igast 10 g annusest saab 5 g kollageeni, purgist jagub 14 päevaks. Magustatud steviaga.

Mis on tootes erilist?

Patenditud Fortigel® kollageenipeptiidid on II tüüpi ehk mõeldud just kõhredele, liigestele ja luudele. Lisatud C-vitamiin ja MSM aitavad tootel paremini imenduda, vähendavad liigeste jäikust ja parandavad liikuvust. Kibuvitsamarja positiivne toime liigestele on teada juba kümmekond aastat ja seda on soovitanud ka loodusraviga kursis olevad arstid liigesevaevustega kimpus olevatele patsientidele.

Kasutamine: Kaks teelusikatäit (10 g) naturaalse apelsini maitsega pulbrit lahustada vees ja juua iga päev.

Millest toode koosneb?

Hüdrolüüsitud veisekollageen kombineeritud hüaluroonhappega, ashwagandha, riisi- ja kookosjoogipulber, kaera beetaglükaanid. Ühes 10 g annuses on lisaks kollageenile 100 mg hüaluroonhapet, purgist jagub 12 päevaks. Magustatud erütritooliga, värvitud punapeediga ja maitsestatud naturaalse vaniljepulbriga.

Mis on tootes erilist?

Hüdrolüüsitud kollageeni peptiidid on väga väikesed ja kehale kergesti omastatavad. Toode on kaks ühes – kollageen ja hüaluroonhape, kombineerides mõlema kasulikud omadused.

Kasutamine: Sega 10 g kuuma või külma veega, tulemuseks on vaniljelõhnaline roosa jook.

Millest toode koosneb?

Hüdrolüüsitud kollageen kombineeritud hüaluroonhappega. Päevasest 5 g annusest saab lausa 200 mg hüaluroonhapet ja 50 g C-vitamiini. Purgist jagub 30 päevaks. Magustatud stevioolglükosiidiga, naturaalse sidruni lõhnaga.

Mis on tootes erilist?

Kolm-ühes-tootest saab rikkalikult hüaluroonhapet, kollageeni ja C-vitamiini. Kõik need ained aitavad kaasa naha, luude ja liigeste elastsusele ning uuenemisele.

Kasutamine: Sega 5 g toodet klaasi veega ja tarbi kohe.

Millest toode koosneb?

Kollageenipulber kombineeritud lahustuva kohvi, hüaluroonhappe, MSM-i (metüülsulfonüülmetaani) ja D-biotiiniga. Magusaineteta. Päevasest annusest 5 g saab 124 mg kofeiini, 250 g MSM-i, 100 mg C-vitamiini, 50 g hüaluroonhapet ja 50 µg biotiini. Purgist jagub 25 päevaks.

Mis on tootes erilist?

Eriline jook kohvisõpradele, mis ühendab hommikuse kohvinaudingu turgutusega nahale. Tootes olevad ained hoolitsevad naha elastsuse ja liigeste nõtkuse eest. B7-vitamiin ehk biotiin paneb juuksed ja küüned kiiremini kasvama ning muudab need tugevamaks.

Kasutamine: Sega 5 g (1 tl) pulbrit 200 ml keeva veega.

Millest toode koosneb?

Hernevalk, matcha-pulber, C-vitamiin, hüaluroonhape, B-vitamiinide kompleks, E-vitamiin, D-biotiin, magustatud stevioolglükosiidiga. Päevasest annusest 5 g saab 250 mg C-vitamiini, 50 g hüaluroonhapet, 50 µg biotiini, 6 mg E-vitamiini ja 25 mg B-vitamiinide kompleksi. Purgist jagub 24 päevaks.

Mis on tootes erilist?

Kuna kollageen on loomset päritolu valk, on selle taimseid alternatiive päris raske leida. Ka antud toode ei ole klassikaline kollageenipulber, kuid koondab endas ained, mis aitavad kaasa kollageeni sünteesimisele. Lisaks varustab see meid antioksüdantidega, nagu E-vitamiin ja rohelise tee ekstrakt, matcha-pubrist ning ergutab ainevahetust. Näiteks sisaldab peamine koostisaine, hernevalk, hulgaliselt lüsiini. See amiinohape on võtmefiguur kollageeni ja karnitiini molekulide tootmisel. Karnitiin aitab organismil omastada hapnikku ja toetab rasvade põletamise protsesse. B7-vitamiin ja B-vitamiinide kompleks tugevdavad küüsi ning juukseid. Hüaluroonhape hoolitseb naha ja liigeste elastsuse eest.

Kasutamine: Sega 5 g (1 tl) pulbrit klaasi veega ja tarbi kohe.

Millest toode koosneb?

Vesi, mahlakontsentraat (maasikad, arooniad, mustad sõstrad, murakad, leedriõied), 2,5 g kollageenipeptiidid, agaavinektar, 100 mg hüaluroonhape, 80 mg C-vitamiin, säilitusaine kaaliumsorbaat, 5 mg tsinkglükonaat, 3,6 mg E-vitamiin atsetaadist, 150 μg vaskglükonaat, 1 mg beetakaroteen, maltodekstriin, 250 μg biotiin.

Mis on tootes erilist?

Koostist vaadates on tegu tõelise juuste, küünte ja naha ilujoogiga:

  • Hüaluroonhape hoiab naha niisutatud ja pehme.

  • C-vitamiin tugevdab immuunsüsteemi ja teeb kindlaks, et kollageen kenasti imenduks.

  • Tsink aitab immuunsüsteemil hästi töötada ning leevendab kuiva ja sügelevat nahka.

  • Vask kannab hoolt, et su energiatase püsiks ühtlaselt kõrgel.

  • Beetakaroteen on antioksüdant ja võitleb stressi vastu.

  • Biotiin stimuleerib juuste kasvu ja takistab nende väljalangemist, hoiab ära küünte rabedaks muutumise ja toetab naha uuenemist.

Kasutamine: Päevas üks pudelike (20 ml). Soovitav on pikaajaline kasutamine, vähemalt 12 nädalat. Enne kasutamist loksutada. Päevaseks tarbimiseks mõeldud kogust mitte ületada! Säilitada kuivas, jahedas ja päikese eest kaitstud kohas. Sama toode on ka 30 × 20 ml pakendis, leiad SIIT.

Erinevad kapslid ja tabletid

Millest toode koosneb?

900 mg I tüüpi hüdrolüüsitud kalakollageen (NatiCol® 4000 kalakollageeni peptiidid), 20 mg hüaluroonhape (naatriumhüaluronaat ehk hüaluroonhappe naatriumsool), 160 mg C-vitamiin (askorbiinhape), 100 mcg biotiin (D-biotiin), 10 mg tsink (tsinkglükonaat) ja tselluloosikapsel – hüdroksüpropüülmetüültselluloos (HPMC). Purgist jagub 30 päevaks.

Mis on tootes erilist?

Patenditud Naticol® kollageenipeptiidid on I tüüpi ehk mõeldud just nahale. Tegemist on tõelise ilukokteiliga, sest kokku on pandud nii nahka niisutav hüaluroonhape, kollageenil imenduda aitav C-vitamiin, juuksekasvu stimuleeriv biotiin kui ka kuiva ja sügelevat nahka leevendav tsink.

Kasutamine: Kaks kapslit üks kord päevas vähese veega.

Millest koosneb?

1200 mg glükosamiin, 340 mg kondroitiinsulfaat, 250 mg MSM, 120 mg I tüüpi hüdrolüüsitud kalakollageen (NatiCol® 4000 kalakollageeni peptiidid), 60 mg Boswellin® – Boswelli (Boswellia Serrata) ekstrakt, 60 mg Curcumin C3 Complex® – kurkumiekstrakt (Curcuma longa), 3,5 mg bioperiin – musta pipra (Piper Nigrum) ekstrakt, 90 mg C-vitamiin (askorbiinhape). Purgist jagub 30 päevaks.

Mis on tootes erilist?

Nüüdisaegne terviklik valem, mis toetab luude ja liigeste tervist. Tervelt kaheksa keerukat toimeainet suurtes annustes. Glükoosamiinsulfaadi ja kondroitiinsulfaadi kombinatsioon liigeste taastamiseks. Mereline kollageen NatiCol® – parandab liigeste liikuvust, taastab ja niisutab nahka. Kurkum ja Boswelli ekstrakt on mõlemad põletikuvastase toimega ning C-vitamiin hoiab kogu organismi töökorras.

Kasutamine: Kolm kapslit üks kord päevas vähese veega.

Millest koosneb?

2600 mg II tüüpi hüdrolüüsitud kollageen, 120 mg L-askorbiinhape (C-vitamiin), katteaine: želatiin.

Mis on tootes erilist?

Puhas hüdrolüüsitud ja kergesti omastatav kollageen, millele on lisatud C-vitamiini toote optimaalseks omastamiseks.

Kasutamine: Neli kapslit üks kord päevas vähese veega. Neli kapslit on üks portsjon.

Millest toode koosneb?

250 mg hüdrolüüsitud kollageen, 105 mg hüaluroonhape, 55 mg C-vitamiin, kapsel (hüdroksüpropüülmetüültselluloos) ning paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumsoolad. Purgist jagub 20 päevaks.

Mis on tootes erilist?

Hüdrolüüsitud kollageeni peptiidid on väga väikesed ja kehale kergesti omastatavad. Medicura kollageenikapslid sisaldavad ka C-vitamiini ja hüaluroonhapet. C-vitamiin aitab kollageenil paremini imenduda ning hüaluroonhape niisutab nahka ja hoiab seda elastsena. Tegemist on tõelise iluvitamiiniga!

Kasutamine: Kolm kapslit päevas poole klaasi veega.

Millest toode koosneb?

100 mg hüdrolüüsitud kollageen, želatiinkapsel, mikrokristalne tselluloos (MCC), 15 mg E-vitamiin (d-alfa tokoferoolatsetaadina), paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumsoolad. Purgist jagub 30 päevaks.

Mis on tootes erilist?

Lisaks hüdrolüüsitud kollageenile on kapslitesse pakitud ka E-vitamiin, mis hoiab korras silmad ja naha ning tugevdab immuunsüsteemi.

Kasutamine: Kaks kapslit päevas vähese veega.

Leia endale sobiv kollageen Bio4You ökopoest kohapealt või vaata kogu valikut SIIT.

Jaga
Kommentaarid