Kuna suurel osal inimestest ei ole palju sääste, siis ühe sissetuleku tooja ajutisel või alalisel kaotamisel tabavad perekonda reeglina majanduslikud raskused. Sobivalt valitud kindlustus aitab traagilise sündmuse korral vähemalt majanduslikult olukorda leevendada. Juhtumeid, mille puhul on õnnetusjuhtumi- ja elukindlustus väga suureks abiks, on mitmeid ja väga erinevaid.

Elukindlustus aitab su perel rahaliselt toime tulla, kui sind peaks tabama raske terviserike, õnnetus või surm. Elukindlustust vajavad eelkõige inimesed, kellel on lapsed ja pere. Eriti oluline on end kindlustada, kui oled peres peamine sissetuleku saaja, kellest sõltuvad ülejäänud pereliikmed. Räägime lähemalt, milliseid riske aitab elukindlustus maandada, millised on elukindlustuse lisakindlustused ja millal võiks neid vaja minna.

Õnnetusjuhtumikindlustus annab turvatunde kogu perele. Kas tead, millised on tavapärased õnnetusjuhtumid, mida kindlustus katab ja milliseid hüvitisi tavaline õnnetusjuhtumikindlustus sisaldab? Juttu tuleb ka sellest, kuidas kindlustada lapsi ja millele laste kindlustamise puhul eriti tähelepanu pöörata.

Elukindlustuse kohta loe rohkem Eesti Kindlustusseltside Liidu lehelt: kindlustame.ee/kindlustus/elukindlustus/

Õnnetusjuhtumikindlustuse kohta loe rohkem Eesti Kindlustusseltside Liidu lehelt: kindlustame.ee/kindlustus/onnetusjuhtumikindlustus/

Jaga
Kommentaarid