Vanasadama kruiisialal on kogu merepäevade vältel lastele avatud promenaadi mänguväljak, raamatukogu jalgratas ja raamatukapp. Mänguväljakul on võimalik festivali väikestel külalistel kohtuda ja möllata madrusega. Samuti saavad lapsed osaleda suurel lastekontserdil „Laulupesa lemmiklaulud“.

Lennusadamas on lastele avatud eraldi lasteala ja mänguväljak, muuseumirong ning lõbustuspark Sky Tivoli, kus on atraktsioone kogu perele. Lisaks toimuvad põnevad mereröövli mängud, sealhulgas kaptenivile puhumine, röövlitäringu veeretamine, puslede kokkupanemise võistlus jne.

Lennusadamas leiab aset ka maskottide tantsu- ja lauluvõistlus, mida aitavad läbi viia Ümarmudil Ülo, Play-Doh ja Põrsas Pauly. Lasteprogrammist leiab toredaid üritusi nagu legendaarne mullimeistri šõu, Eesti Lasteteatri etendus „Seitsme maa ja mere taga“, Tarkuse telgi töötuba „Kriisiks valmisolek“, Lotte ja maskottide paraad, miniorienteerumine jpm.

Noblessneri sadamalinnak pakub väikestele külalistele Kolme Põrsakese teadus-show’d ja esineb meeleolukas OMAtsirkus. Lisaks toimub ka iga-aastane Premia lastejooks, mida jälgib Prügihunt koos mereröövlitega, avatud on ka PROTO avastustehase leiutajate ala.

Kogu merepäevade programm on leitav SIIT.

Jaga
Kommentaarid