Baubauwall loob nii kaasaegseid kui ka ajatuid disaintapeete kõikidesse ruumidesse ja teeb koostööd Lotte loojate Erki Ernitsa ja Janno Põldmaga. Baubauwalli valikust võib leida näiteks ka Eesti tuntud disaineri Tanel Veenre tapeedikollektsiooni. Ka sina ise võid oma toa tapeedi disainer olla, sest kodumaine tapeeditootja valmistab soovi korral sulle personaalse tapeedi, mis on just sinu nägu ja sobib just sinu koju.

Eriti palju mänguruumi pakub isikupäraste tapeetidega lastetoa kujundamine ja just sellele saates keskendumegi. Saame teada, mida Erki Ernits ja Janno Põlma kostsid, kui neile tehti ettepanek Lotte ning sõbrad tapeedile panna, ja selgitame, kuidas tehakse tänapäeval tapeeti nii, et see oleks ka jätkusuutlik.

 Baubauwalli tapeedidisainer Triinu Silla ja loovjuht Anna-Kai Tõrs

Stuudios on külas Eesti ainukese tapeedifirma Baubauwall loovjuht Anna-Kai Tõrs ja tapeedidisainer Triinu Silla.

Räägime, kuidas sünnivad tapeetide toredad nimed, nagu näiteks „Puu, mille otsa ronisid Lotte ja Bruno“ ja „Kallis, väljas sajab“, ning avame, mille poolest lastele Lotte temaatikaga tapeet nii väga meeldib. Tapeedidisainer soovitab, mismoodi luua inspireeriv tuba beebile, mudilasele ja koolilapsele, ning arutleme, kustpoolt tapeeditrendide tuuled puhuvad.

Vaata Eesti oma Lottega lastetubade tapeete SIIT!

Jaga
Kommentaarid