Ka pikaaegne ja armastust täis suhe niisama elus ei püsi.

Laste kasvatamine on paarisuhtele igatahes paras katsumus ning beebidest ei sirgu suuri inimesi paari aastaga. Seda hädalist aega jagub päris pikaks. Järjestikuste põnnide puhul eriti kaua. Tasub juba beebiajast peale strateegiliselt mõelda, mida saad ise ära teha, et paarisuhet raskel ajal tugevana hoida. „Mina arvan, et õnneliku abielu saladus seisneb selles, et abielu tuleb panna esimesele kohale. Lapsed on õnnelikud siis, kui kodus on kõik hästi,“ mõtiskleb ka Grete Griffin seekordses kaaneloos. Täiesti mõistetav, et kui väga see igas peres õnnestub, sõltub suuresti ka sellest, kas leidub abistavat tugivõrgustikku. Panime suhteloosse kirja 16 soovitust suhte hoidmiseks nii abilistega kui ka ilma.

Ja siinkohal üleskutse kõikidele ilusate terrasside ja maitsvate hõrgutistega restoranidele, ekstreemspordi­keskustele, kinodele ja spaadele. Mõelge lapsevanematele! Kleepige oma turundusjuhtide monitori nurgale lause: iga lapsevanem vaatab teid guugeldades esimese asjana, kas teie juures on põnne kuhugi jätta. Laske meid enda juurde, tegelege sellega!

Kõik teismelistega seotu ühest kohast

Teame, et Pere ja Kodu lugejate seas on palju peresid, kus kasvamas ka teismelised. Kõik noori puudutavad teemad leiad meie veebist mugavalt teismeliste lehelt – perejakodu.ee/teismeline. Anname seal nii praktilisi soovitusi kui ka psühholoogilisi nõuandeid, lugeda saab teismeliste tervise ja kooliga seonduvast.

Osta suurima kogupereetenduse piletid SOODUSHINNAGA

Mida kinkida lapsele, lapselapsele, väikesele nõole, heale sõbrale sünnipäevaks või kooli alguseks? Parim kink on elamus!

Tänavu detsembris astub paljude lemmik koeratüdruk Lotte suurele lavale uhiuues lavastuses. Janno Põldma kirjutatud „Lotte ja kadunud jõuluvana“ tuleb lavastaja Ain Mäeotsa abiga Tallinnas Unibet Arenal (endine Saku Suurhall) vaatajate ette erakordse vaatemänguna. Pere ja Kodu sooduskoodiga Lotte2023 saad piletid soetada 10% soodsamalt veebilehel piletitasku.ee.

Loe kõiki septembri ajakirjanumbri artikleid SIIT.

Jaga
Kommentaarid