Ennetus on parim ravim

Alustame Kidsmedi tervisetoodetest, mille võtmine aitab haiguseid ennetada. Turguta oma lapse immuunsüsteemi, et tema organism jaksaks erinevate viirustega toime tulla. Vitamiin D sprei on järjest enam populaarsust koguv toode Baltimaade emade seas ja seda just põhjusel, et see ei tekita beebidel gaase. Miks? Sellest saad täpsemalt lugeda SIIT.

Samuti leiab nende valikust multivitamiinisprei, mida on lihtne isegi kõige püsimatumale lapsele jooksupealt manustada. Haiguste ennetamiseks on ideaalne Kidsmedi enda brändi siilikübarasiirup, mida võetakse kuuridena. Siilikübaral on teaduslikult tõestatud toime – see toetab ja tugevdab lapse tervist.

Kui aga ennetus ei toimi ja laps on siiski nohuse nina ning paukuva köhaga kodus?

Kõige sagedasem probleem, mis kaasneb väikelastel nohuga, on kõrvapõletik.

Kõige rohkem esineb kõrvapõletikku alla kolmeaastastel lastel ja väikelaps võib põdeda 2–3 keskkõrvapõletikku aastas. Kõrvapõletikku tuleks kahtlustada, kui lapsel tekib lisaks eelnenud või parasjagu olevale nohule ja köhale kõrvavalu.

Piinavat kõrvavalu aitab nohuperioodil ennetada see, kui hoiate lapse nina sekreedist vaba. Mida kauem sekreet ninas püsib, seda rohkem baktereid seal kasvab. Nosiboo elektriline ninaaspiraator on suurepärane lahendus nii beebidele kui ka väikelastele, kes nuusata ei oska. 20 sekundiga on nina limast vaba ja laps terveneb kiiremini ning valutumalt!

Imikutel puudub esimestel elukuudel oskus läbi suu hingata, seega on äärmiselt oluline nende ninahingamine vaba hoida. Nohu korral on häiritud söömine, magamine, mis omakorda tekitab lapses rahutust ja nutuhooge.

Köha hoiab ärkvel ööd ja päevad

Imikutega tuleb silmas pidada, et nende haigestumise korral ei saa enamasti ravimeid kasutada. Alla kaheaastaste puhul on nohu ja köha ravimine keeruline, kuna rohte nad ilma arsti ettekirjutuseta kasutada ei tohi. Inhalatsioon on üks väheseid meetodeid, kuidas aidata lapsel kiiremini terveneda.

Inhalaatori abil saab väikelapse panna nina kaudu hingama ägeda nohu korral, samuti kurku ja bronhe köha korral rahustada. Seda kõike on vaja selleks, et laps saaks öösel kergemini hingata ning samal ajal terveneda. Kidsmedi MeshPlusi inhalaator on vaikne, sellega on lisaks täiskasvanute maskile kaasas pisikene pehme servaga mask väikelastele. Seadmega saab manustada vajadusel ka ravimeid ja seda saab kasutada pikali.

Lisaks inhalaatorile leiate köha-nohu vastu võitlemiseks Kidsmedi e-poest ka Pulmotini palsami, millega saab määrida lapse rinnaesist, selga ning jalataldu. Tüümiani, lavendli ja tähtaniisi eeterlike õlide rahustav aroom avaldab lõõgastavat toimet hingamisteedele ning aitab kergemini hingata ninakinnisuse korral.

Köha vastu soovitame proovida ka Eestis toodetud looduslikku Kidsmedi köhasiirupit. Eestis toodetud mahe siirup hingamisteede heaks leevendab kihelevat kurku ja ärritavat köha. Siin tuleb meeles pidada, et siirup on soovitatav alates teisest eluaastast.

Kas lapse kraadimine on justkui võitlus kaheksajalaga?

Täiskasvanule tundub minut-paar paigalpüsimist ju nii lihtne, vaid üks hetk, aga väikelapsele justkui igavik. Enamiku termomeetrite puhul tuleb aga lapsel just nii pikalt liikumatuna püsida. Sageli oled selle aja suutnud last kuidagi paigal hoida, kui avastad, et kraadiklaas on siiski paigast liikunud ning tuleb otsast alustada.

Kidsmed aga pakub lahendust oma Kidsmed TermoPlusi kontaktivaba termomeetri näol. Seadmega saab mõõta inimese, objekti või toa temperatuuri ainult ühe sekundiga. Suuna seadmeots juhendis näidatud kohale lapse peas ja vajuta nuppu. Koheselt ilmub selgelt loetavale ekraanile tulemus. Lisaks salvestab seade ka viimased paarkümmend mõõtmist, et sul oleks hea palaviku korral temperatuuri jälgida.

Kõikide nende toodete soetamine tundub esmapilgul ilmselt korraliku väljaminekuna, aga tegelikult on see investeering aastateks ning mitmeid neist saab kasutada terve pere. Et aga pisut ostusummat leevendada, pakub Kidsmed teile septembri lõpuni kehtivat sooduskoodi DELFI10, mis annab kõikidele eelmainitud toodetele 10% soodustust e-poes www.kidsmed.ee. Lisaks tasub teil kindlasti tutvuda nende pakutavate paindlike maksevõimalustega, et ikka kõik vajalik õigeaegselt ostetud saaks.

Jaga
Kommentaarid