Lapsevanemaks saamine on imeline teekond, kuid enne, kui teie beebi saabub, on väga oluline olla hästi ette valmistatud. Nordbaby mõistab seda põnevust ja vastutust, mis kaasnevad selle elumuutva sündmusega. Just sellepärast on nad koostanud ülevaatliku nimekirja olulistest beebitarvetest ja nõuannetest, mis aitavad teil valmistuda beebi saabumiseks ja vanemaks olemiseks.

  • Alustame kõige olulisemast – uni! Lapse une kvaliteet mõjutab lapsevanemate igapäevast toimetulekut ja vaimset tervist. Veenduge, et teil on turvaline beebivoodi, sobiv madrats ja pehme voodipesu.

  • Kui teil on plaanis palju liikuda, siis usaldusväärne lapsevanker ja sobiv turvahäll on hädavajalikud, et koos beebiga liikumist nautida ja ühiseid mälestusi luua.

  • Mõelge ka sünnitusjärgsete riiete peale – teie mugavus on samuti tähtis.

  • Olenemata sellest, kas olete otsustanud rinnaga toita või mitte, varuge toitmistarbeid, nagu pudelid, piimasegu, rinnapump ja lisatarvikud. Rinnaga toitvatele emadele võib ka imetamispadi olla äärmiselt mugav ja toetav abivahend toitmise ajal.

  • Beebi esimene vannitamine on eriline hetk. Kasutage selleks spetsiaalset beebivanni ja õrna beebišampooni, mis sobib tundlikule nahale. Hoidke oma beebi puhas ja hästi hooldatud beebikääride, pehme harja ja termomeetriga.

  • Beebitoa ettevalmistamine hõlmab võrevoodi, kummuti ja beebikiigutaja valimist ning mõtlema peaks ka hoiustamislahendustele. Hoidke asjad korras ja organiseeritud, kasutades hoiustamisvahendeid, nagu kastid, riiulid ja korvid.

  • Mähkmete vahetamine on vanema igapäevane rutiin, muutke see lihtsamaks mähkimislaua, mähkmekonteineri ja mähkimismati abil.

  • Tehke oma kodu lapsekindlaks turvaväravate, pistikupesade katete ja kapilukkudega. Lisaks hoidke käepärast esmaabikomplekti ja beebi tervisega seotud vajalikke tarvikuid.

  • Uue vanemana soovite olla kindel, et saate oma beebit alati jälgida. Valige usaldusväärne beebimonitor, mis pakub nii heli- kui ka videosidet.

Need beebitarbed ja nõuanded on vaid osa teekonnast, kuid need aitavad sul luua kodu, kus beebi tunneb end turvaliselt ja armastatuna.

Perioodil 27.09.–15.10.2023 annab kood „BEEBI10“ 10% soodustuse kõigile toodetele Nordbaby e-poes: www.nordbaby.com.

Nordbaby on siin, et seda teekonda teiega jagada.

Nordbaby kauplused:

Rocca al Mare kaubanduskeskus (2. korrus)

Delta Plaza ärimaja (1. korrus)

Tartu Kaubamaja (3. korrus)

Värske vanem leiab kõik vajaliku BabyCity ToyCityst

BabyCity ToyCity on Eesti suurima tootevalikuga laste- ja beebitarvete kauplus, mis pakub kõike vajalikku nii tulevastele emadele, beebidele kui ka igas vanuses lastele.

Nende juurest leiate laia valiku riideid igas vanuses lastele, sh armsaid ja mugavaid rõivaid beebidele, stiilseid esemeid väikelastele ja teismelistele. Näiteks on BabyCity ToyCity tootevalikus Coccodrillo, Nexti, OVS-i, Mothercare'i ja teiste tuntud ja hinnatud brändide lasterõivad. Lisaks pakuvad nad laias valikus lapsevankreid ja turvatoole, mis ühendavad endas mugavuse, ohutuse ja funktsionaalsuse.

BabyCity ToyCity sortimendis on ka tooteid emadele ja vastsündinutele, mis aitavad teil enesekindlalt ja mugavalt ületada kõik emaduse väljakutsed. Nad pakuvad kõike alates nahahooldustoodetest kuni turvatoodete ja toitmisvahenditeni. BabyCity ToyCity poest leiate kõik, mida vajate, et lapsevanemaks olemist täielikult nautida. Samuti pakutakse laia valikut mänguasju igas vanuses lastele. Alates klassikalistest lauamängudest kuni moodsamate arendavate mänguasjadeni – siin on olemas kõik, et teie lapsed saaksid koos rõõmuga kasvada, õppida ja mängida.

BabyCity ToyCity kauplused:

KURNA PARK, Kangrumetsa tee 3, Kurna

MUSTIKA KESKUS, Karjavälja 4, Tallinn

TÄHESAJU CITY, Tähesaju tee 25, Tallinn

LÕUNAKESKUS, Lääneringtee 39, Tartu

Vaata lähemalt: www.babycity.ee

Heveren muudab perede ja beebide elu turvalisemaks ja mugavamaks

Hevereni lugu sai alguse isiklikust vajadusest. Nimelt leidis noor pere end poja sündides probleemi ees: laps lihtsalt ei maganud seisvas vankris. Kui lõpuks uuendusliku automaatse vankrikiigutaja näol lahendus leiti, mõisteti, et ka teised lapsevanemad ei pruugi tulla kõige peale, mida pärast lapse sündi vaja läheb. Nii loodigi perefirma Heveren.

Praegu leiab Heverenist laia valiku beebitooteid. Eriline on nende valik selle poolest, et rõhku on pandud puhtusele ja looduslikkusele. Näiteks on Hevereni pesugeelide, kreemide, nahahooldustoodete jms puhul välistatud erinevad allergeenid ning need on looduslikult puhtad. Sama kehtib mähkmete ja niiskete rätikute kohta.

Lisaks leiab Heverenist tooteid, mis muudavad noorte lapsevanemate elu palju lihtsamaks. Üheks hitt-tooteks on näiteks kujunenud plekieemaldi, millega saab kakapleki niimoodi riidest välja, et piserdad peale, ootad viis minutit ja plekk ongi läinud. Lisaks leiab valikust purunematud päikeseprillid beebidele, mis on ilma kruvideta ja mida saab väänata. Need on väga vajalikud, kuna väikelaste silmad on päikesele eriti tundlikud.

Vaata lähemalt:

Koduleht: www.heveren.ee

Pehme Sünni Kool toetab lapseootel peresid

Lapse sünd on üks elu erilisemaid sündmusi, mida kogu pere sooviks rõõmsa tundega mäletada. Kuigi ülipraktiline ja tihti ka lõbus osa ettevalmistusest on beebitarvete varumine ja toa sisustamine, ei tohiks unustada, et sünd on ka väga emotsionaalne ja füüsiline, elumuutev kogemus nii emale-isale kui ka beebile.

Pehme Sünni Kool on pühendunud perede toetamisele kõikides olulistes teemades lapsevanemaks saamise teekonnal. Koolitajate seas on kogenud juhendajad, ämmaemandad ja doulad, kelle eesmärk on aidata perel luua positiivne sünnikogemus ja sujuvam üleminek uude ellu lapsevanemana, kus pere saab tunda end toetatuna ja kuulatuna ning teha teadlikke informeeritud valikuid.

Kõige põhjalikum kursus, HüpnoSünnitus, annab perele olulised perekooli teadmised rasedusest, sünnitusest ja sünnitusjärgsest ajast, õpetab praktilisi lõdvestustehnikaid toetamaks keha loomulikku sünnitusprotsessi. Mindfulness’i ja stressijuhtimistehnikad on väärtuslikud ka edaspidi lapsevanemana ning igas eluvaldkonnas.

Füüsilise ettevalmistuse parimad teadmised saab, külastades Spinning Babies® perede koolitust, kus naine ja mees saavad koos läbi teha harjutusi, millega luua rasedale mugavam enesetunne oma kehas ja leevendada füüsilisi ebamugavusi. Kõhubeebile aitavad harjutused luua avarama keskkonna kasvamiseks ja enne sünnitust parima stardipositsiooni leidmiseks. See kõik kokku toetab nii lapse kui ka ema kergemat ja kiiremat sünnitust.

Personaalseks toeks soovitame mõelda doula ehk sünnitoetaja kaasamisele, kes pakub perele emotsionaalset tuge, praktilist abi ja teadmisi nii raseduse, sünnituse kui ka sünnitusjärgsel ajal, et tagada pere heaolu ning luua positiivne sünnikogemus.

Sünnitusjärgseks ajaks saab valmistuda emade lõdvestuskunsti praktilises õpitoas lõdvestusharjutuste ja meelerahutehnikate kaudu, et värske emme tuleks paremini toime emotsioonide virvarri ning muutunud elukorraldusega.

Lisaks pakume erinevaid loenguid imetamisest, vastsündinu hooldusest, sünnitusjärgsest ajast, samuti personaalset imetamisnõustamist.

Mõnusat beebiootust ja pehmet sündi!

Vaata lähemalt:

Kidsmed muudab kvaliteetsed beebitooted kättesaadavaks igaühele

Kidsmed on pisike Eesti ettevõte, mis pakub lapsevanematele erinevaid auhinnatud ja kõrgekvaliteedilisi tooteid. Kidsmedi lipulaevadeks võib nimetada kindlasti brändide Nosiboo ja Lola & Lykke tooteid. Tõenäoliselt ei olegi Eestis enam palju vanemaid, kes ei oleks kuulnud Nosiboo ninaaspiraatoritest või Lola & Lykke nutikast rinnapumbast ja rasedusaegsest ning -järgsest tugivööst. Samuti koguvad järjest enam tuntust Kidsmedi enda brändi tooted MeshPlusi inhalaator, Termoplusi termomeeter ja nende tervisetooted. Kõige sellega saad tutvuda e-poes www.kidsmed.ee.

Samuti võiks värske ema või lapseootel naine visata pilgu peale nende pakutavatele hõbedast nibukaitsmetele, mida soovitavad ka ämmaemandad. Need ravivad lõhenenud ja ka valulikke nibusid, mis on imetamisel sagedaseks probleemiks. Samuti leiab Kidsmedi tootevalikust korduvkasutatavad bambusest rinnapadjad ja ka brändi enda kaks-ühes-geelpadjad rindadele, mida saab kasutada nii sooja kui ka külma kompressina näiteks piimapaisu korral.

Kidsmedi pakutavad tooted on kohe laos olemas ning seetõttu on nende tarneaeg enamasti üks-kaks tööpäeva. Üle 19-eurosed tellimused toimetatakse kohale tasuta. Ettevõtte eesmärk on, et vajalikud tooted jõuaksid võimalikult paljudesse peredesse, seega tasub kindlasti uurida ka nende paindlike maksevõimaluste kohta, kui kohe pole võimalik toodete eest kogu summat tasuda. Ettevõtte sotsiaalmeediast leiab ka erinevaid sooduskoode. Seega tasub silma peal hoida nende Instagrami- ja Facebooki-lehel. 27.09.–15.10.2023 saate kasutada –10% koodi „BEEBI2023“!

Vaata lähemalt:

Jaga
Kommentaarid