Projekti eesmärk on teadvustada, et kõik, mille oleme endale ostnud, pole ka katkisena või ülejäägina prügi, vaid hoopis materjal millegi uue tarvis. Et ettevõtmine oleks veelgi lõbusam, oleme välja pannud hulga toredaid auhindu.

Tänasest ära viska enam ühtki munaresti, pappkarpi ega üllatusmuna ära, vaid anna neile uus elu!

Tee koos lasteaiarühmaga jõulukuusk ja/või -ehted taaskasutatavatest materjalidest ning saada tulemusest pilt hiljemalt 20. novembriks meilil perejakodu@perejakodu.ee. Materjalide valik on piiritu, tähtis on vaid, et projekti jaoks ei ostaks keegi ühtki uut materjali, vaid kasutaks seda, mis juba olemas ja kusagil üle.

Kõikide osalejate vahel valib žürii ühe peaauhinna saaja, loosiga läheb jagamisele veel teinegi peaauhind ning lisaks kaks lohutusauhinda.

  • Peaauhind žürii lemmikule: etenduse Lotte ja kadunud jõuluvana“ piletid kogu rühmale ja kolmele saatjale.

  • Peaauhind loosiga: Eesti Ringmajandusettevõtete Liidu poolt preemiareis kogu rühmale lasteaia piirkonnas asuvasse jäätmetehasesse koos transpordi, söögi, joogi ja meelelahutusega.

  • 1. lohutusauhind loosiga: Ühe rühma kõikidele lastele raamat „Ellen, Eik ja kilekotimõistatus“ koos magusa ampsuga.

  • 2. lohutusauhind loosiga: Trükisoe ja uhiuus Pere ja Kodu Nupuvihik nr 9 ühe rühma kõikidele lastele koos magusa ampsuga.

Nüüd aga – vaata enda ümber, mis meisterdamiseks hästi sobiks ning mõnusat fantaasialendu!

Suur-suur aitäh Tallinna Mardi lasteaia 6-7aastaste rühmale Vallatud, kes konkursi väljakuulutamisele oma nobedate näppudega kaasa aitasid! Just nemad koos oma innustavate õpetajate Triinu ja Siretiga on artikli ülal oleval lustakal videol. Vallatute rühma tegemisi saab näha ka allolevas galeriis:

Jaga
Kommentaarid