Mida sokisahtlist isadepäevaks leida võib?

Sokisahtli riiulitel on meestekuuks ja isadepäevaks väljas korralik valik sokke. Pole veel nähtud isa, kellele ei meeldiks sokipaar, millelt vaatavad vastu tiitlid „Parim isa“, „Parim vanaisa“ või „Kõige targem mees“ – ühel toredamad värvid ja muster kui teisel. Kui aga tunned, et sinu isa nalja ei pelga, surfa ka lõbusate tögavate täpisokkide riiulis.

Advendikalender – 24 paari sokke!

Meestel, ja eriti isadel, on sokkidest alati puudus. Küll on üks paariline kadunud, teises auk või on värvid juba ammu tuhmunud. Advendikalender on suurepärane täiendus korralike uute ja värskete sokkide näol – nendega peaks järgmise aasta isadepäevani välja vedama küll. Advendikalendreid on ka mitut sorti – kui sinu isa ei ole just jõulusokkide fänn, vali talle hoopis soliidne ülikonnasokkide kalender ja paned sajaga täppi!

Kinkekotte ja -karpe on loomulikult võimalik ka oma äranägemise järgi kokku panna – valmista kolme, nelja, viie või hoopis seitsme sokipaariga kingikarp.

Stiilne ja ajatu – alpakasall koos meriinovillaste sokkidega

Sokisahtli alpakasallide ja meriinovillaste sokkide komplektid annavad võimaluse kinkida midagi tõeliselt erilist. Alpakavillane sall on mitte ainult stiilne ja ajatu, vaid ka erakordselt soe ning mugav. Nii aitad lisaks stiilsele riietumisele isal end ka talvise külmaga tervena hoida.

Midagi enamat kui ainult ese – kingi aega!

Koos veedetud hetked, maitsvad ampsud ja südamest tulevad jutuajamised lisavad aga isadepäevale tõelise väärtuse. Lisaks mõnusatele sokkidele ja stiilsele sallile on kvaliteetaeg isaga kõige väärtuslikum kingitus.

Isadepäev pole ainult kingituste päev. See on aeg, mil mõelda kõigile koos veedetud hetkedele, kasulikele õppetundidele ja lõbusatele naerust ning armastusest pulbitsevatele mälestustele. Kuid väike märk tähelepanust, nagu kvaliteetne sokipaar, stiilne alpakasall ja isetehtud kook, teeb isadele pühendatud päeva veelgi erilisemaks.

Ilusat isadepäeva kõigile!

Jaga
Kommentaarid