„Uuendasime sel kevadel mobiilipakette ja viime oma kliente, kes veel Tele2 vanu pakette kasutavad, neisse üle. See tähendab klientide jaoks veelgi kvaliteetsemat teenust, suuremaid kõne- ja andmemahte, turvalisust ning hulgaliselt lisateenuseid. Uuele paketile üleminekuga võib kaasneda hinnamuutus, aga me ei soovi, et kliendid peaksid igakuiste arvete pärast muretsema, eriti kui tasutakse eluks vajalike teenuste eest, milleta tänapäeval enam hakkama ei saa. Seetõttu pakume nii vanadest pakettidest uutesse liikujatele kui ka uutele klientidele võimalust valida täishinnaga mobiilipakett, mille puhul fikseerime hinnagarantiiga kindla kuutasu, et klient saaks kaheks aastaks südamerahu,“ ütles Tele2 ärijuht Sten Argos.

Hinnagarantii muutub eriti vajalikuks uuel aastal, mil käibemaksumuudatus mõjutab kõikide kaupade maksumust. „Järgmise aasta kaheprotsendiline maksutõus hakkab kajastuma pea iga asja hinnas, mida oleme harjunud ostma või tarbima. Ainsad, kes selle pärast sideteenuste vaates muretsema ei pea, on meie täishinnaga hinnagarantiiga mobiilipakettide kasutajad, sest ka maksutõus ei pane meid klientidele antud lubadusest taganema,“ ütles Argos.

Esmaklassilise mobiilipaketi saab mõistliku hinnaga

Garanteeritult mõistliku hinnaga saab Tele2-st tavahinnaga pakette Piiramatu Extra Max ja Mid ning Piiramatu Extra, mis sisaldavad piiramatut kõnede, interneti ja sõnumite mahtu, 5G-d, Go3 filmipaketti, Mobiil-ID-d ja teisi lisaväärtusteenuseid.

„Meie mobiilipakettide üheks oluliseks eeliseks on turvalisus, kuna need sisaldavad Digikaitset ja Bitdefenderit. Tegemist on tänapäeval hädavajalike teenustega, mis kaitsevad mobiilikasutajat internetis peituvate ohtude eest. Igakuise küberrünnakute ja netipettuste statistika põhjal näeme, et turvalisuse tagamine peaks ka tavakasutaja jaoks olema olulisem kui kunagi varem, ja anname Tele2 poolt kõik endast oleneva, et oma kliente kaitsta. Seda hoiame fookuses ka oma mõistliku hinna ja hinnagarantiiga pakettides,“ ütles Argos.

Digikaitse on mugav ja märkamatu teenus, mis kaitseb inimest turvaintsidentide vastu Tele2 mobiilses internetis, kontrollides üle kõik veebilingid ja -lehed, kuhu kasutaja nutiseadmega satub. „Näiteks ainuüksi oktoobris hoidsime Digikaitse abil ära 10,2 miljonit turvaohtu, mis varitsevad igat mobiilikasutajat,“ ütles Argos. Lisaks sisaldavad mobiilipaketid ühte paremat turul olevat viirusetõrjet Bitdefenderit, mis pakub mitmekihilist kaitset pahavara ja viiruste eest ning seda seadet aeglustamata.

Tele2 üheks põhiväärtuseks on mõistlik ning läbipaistev hinnastamine ja nii on hinnagarantii loogiline ning lahutamatu osa tänapäevaste mobiilipakettide pakkumisest. Maksutõusu vaates on praegu viimane aeg liituda Tele2 hinnagarantiid sisaldavate täishinnaga pakettidega, sest nende arved jäävad kindlasti mõistlikuks ka järgmisel ja ülejärgmisel aastal.

Jaga
Kommentaarid