Piiramatu internet või hoopis kõne

Tänapäeval on kogu telefonikasutus liikunud internetti – kõnesid tehakse suhtlusrakenduste kaudu, sõnumite asemel kasutatakse messenger’e. See tähendab, et isegi kui mobiilipakett sisaldab piiramatus mahus kõneminuteid ja SMS-e, vajab kasutaja igapäevasteks tegevusteks suuremas mahus internetti. „Selleks, et kliendid ei peaks kuu lõpus mahtu juurde tellima, sisaldavad enamik tänapäevaseid mobiilipakette piiramatut internetimahtu. Veelgi enam, paindlike tööviiside tõttu tehakse sageli tööd kohvikutes või avalikes ruumides, kus WiFi pole piisavalt turvaline. Appi tuleb taas piiramatu mobiilne internet, millega saab kuumkoha abil vajalikud toimingud ära teha,“ ütles Tele2 erakliendi kõneteenuste valdkonnajuht Henry Murumaa.

Tema sõnul muutuvad üha olulisemaks ka lisateenused. Peale selle, et nii kõned kui ka internet on uutes pakettides vähemalt Eestis juba piiramatud, on neis veel küllaga erinevaid lisandväärtusi. Seepärast tasuks enda senise telekomipaketi puhul aeg-ajalt üle vaadata ja just uue valimisel kindlasti võrrelda, kas äkki on uuemas paketis midagi, mida tegelikult igapäevaselt teenuse osana vajaksid ja mille eest hiljem muidu juurde maksaksid.

Näiteks ei sisalda vanemad ja soodsamad paketid sageli 5G-d, kuigi enamik uuemaid telefone seda võimaldavad. Samuti on Tele2 piiramatutes pakettides hinna sees OneSIM, millega saab ühte numbrit kasutada kahe seadme vahel. Lisaks on piiramatutes pakettides esimesel kuul tasuta ka Go3 filmipaketi võimalus. Kui ette peaks tulema mõni seiklus väljaspool Eestit, jätkub internetti sinnagi – lausa 25 GB ulatuses Euroopa Liidu siseselt.

Uuenenud paketid on turvalisemad

Tele2 sel aastal värskenduskuuri läbinud paketid on üliturvalised, sisaldades Digikaitset ja Bitdefenderit. „Tänapäeval on nende näol tegemist hädavajalike teenustega, mis kaitsevad mobiilikasutajat internetis peituvate ohtude eest. Seda kinnitab küberrünnakute ja netikelmuste statistika ning anname Tele2 poolt kõik, et oma kliente kaitsta. Seda jätkuvalt mõistliku hinna ja kaheaastase hinnagarantiiga,“ ütles Murumaa.

Digikaitse on mugav ja kasutaja jaoks märkamatu teenus, mis kaitseb inimest turvaintsidentide vastu Tele2 mobiilses internetis, kontrollides üle kõik veebilehed, kuhu nutiseadmega satutakse. „Näiteks ainuüksi oktoobris hoidsime Digikaitse abil ära 10,2 miljonit turvaohtu, mis varitsevad igat mobiilikasutajat,“ ütles valdkonnajuht. Lisaks sisaldavad osa mahukamaid mobiilipakette ühte paremat turul olevat viirusetõrjet Bitdefender, mis pakub mitmekihilist kaitset pahavara ja viiruste eest seadet aeglustamata.

Uued täishinnaga paketid tulevad garantiiga

Vanemad mobiilipaketid ei sisalda Digikaitset ega muid olulisi lisaväärtusteenuseid ning selleks, et ikka parim teenus tagada, viib Tele2 oma kliente järjest uuematesse pakettidesse üle. Täiustunud paketid tähendavad klientide jaoks veelgi kvaliteetsemat teenust, suuremaid kõne- ja andmemahte, turvalisust ning hulgaliselt lisateenuseid. Uuele paketile üleminekuga võib kaasneda hinnamuutus, kuid selleks, et kliendid ei peaks igakuiste arvete pärast muretsema, pakub ettevõte nii vanadest pakettidest uutesse liikujatele kui ka uutele klientidele võimalust valida täishinnaga mobiilipakett, mille puhul on kuutasu hinnagarantiiga, et klient saaks kaheks aastaks südamerahu.

Hinnagarantii on eriti oluline ajal, mil ees terendab käibemaksu tõus, mis hakkab mõjutama kõikide kaupade ja teenuste maksumust. Tele2 toob välja, et ainsad, kes selle pärast sideteenuste vaates muretsema ei pea, on just nende täishinnaga hinnagarantiiga mobiilipakettide kasutajad.

Jaga
Kommentaarid