Mehe sõnul on kasutajad nõus veidi enam maksma, et ühendus oleks piiramatult olemas. Tele2 piiramatud mobiilipaketid teevad tarbija elu lihtsaks, sest mitmetes neist on paketi hinna sees ka ägedad lisateenused. „Tele2s oleme piiramatute lahenduste fookust pikalt hoidnud ja jätkame selliste lahenduste pakkumisega. Meie täishinnaga mobiilipaketid tulevad lisaks hinnagarantiiga ehk nende ostuhetke hind säilib vähemalt kaheks aastaks,“ ütles Murumaa.

Üks pakett, kümme teenust: vali ise

Tele2 kliendil on võimalik piiramatutele pakettidele valida juurde hulk lisateenuseid, mis aitavad meelt lahutada või internetis surfamise turvalisemaks muuta. „Kõigis piiramatutes pakettides on olemas piiramatu mahuga kõned, sõnumid ja internetikasutus Eestis, Mobiil-ID kasutamise võimalus ja turvalisuse tagamiseks ka digikaitse. Samuti on paketiga kaasas arve edasilükkamise võimalus,“ kommenteeris Murumaa.

Lisaks eelmainitule saavad Tele2 kliendid valida endale sobiva paketi, kus on hinna sees Go3 filmipakett, OneSIM ja Bitdefender. Just turvalisuse olulisust rõhutab ka Murumaa „Internetiga kaasnevad mitmed ohud, mistõttu sisaldavad Tele2 mobiilipaketid digikaitset, mis kontrollib üle kõik veebilingid ja -lehed, millele nutiseadmega netis surfates satutakse. Samuti on teenuste valikus lahendused, mis sisaldavad kõiki seadmeid pahavara ja viiruste eest kaitsvat Bitdefenderi viirusetõrjet.“

Piiramatu tulevik, aga mõistliku hinnaga

Üha populaarsemaks on muutunud sõprade ja/või perega teenuse jagamise võimalused. „Teenused lähevad järjest paremaks, aga sellele vaatamata võiksid ka nende hinnad mõistlikuks jääda,“ ütles Murumaa. Tele2 just sellist võimalust pakub: kõiki mobiilipakette saab jagada kaaslastega. Küll aga võib olla kindel, et andmemahtu kellegagi jagama ei pea.

Tele2 Piiramatus Klubis on igal sõbral ehk meie kliendil eraldi pakett oma mahuga. Boonus seisneb aga selles, et kui inimene kasutab mõnda Ekstra paketti, on teised piiramatud paketid talle ja ta kaaslastele vähemalt poole soodsamad,“ kinnitas Murumaa, kelle sõnul on lahendus väga populaarne. „Ainuüksi selle aasta jooksul on Piiramatu Klubiga liitunuid üle 24 000, mis on enam kui Viljandi linna jagu inimesi. Kokku on need kasutajad säästnud lausa üle poole miljoni euro!“

Seega on piiramatud paketid koos lisavõimalustega väärt valikud – argumentideks nii hinnavõit kui ka mugavus. „Võttes rohkem lahendusi, võidetakse ka hinnas. Kõik-ühest-kohast lahendused teevad igapäevaelu ka oluliselt mugavamaks,“ selgitab Murumaa.

Ent kuhu võivad piiramatud paketid tulevikus jõuda ja mida tasub lähiaastatel veel oodata? Murumaa sõnul näitab seda vaid aeg, aga ta rõhutab, et lahendused täiustuvad kogu aeg.

„Tõenäoliselt saab varsti erinevaid lisateenuseid valikus üha rohkem olema ning võivad lisanduda ka seadmed, mis kasutajal teenuse tarbimise veelgi mugavamaks muudavad,“ ennustab Murumaa.

Jaga
Kommentaarid