Vähendame igakuiste kulude koormat

„Praegusel majanduslikult ebakindlal ajal on kulude kokkuhoid äärmiselt oluline. Seega võiks mõelda järgmiselt: kui on plaan kinkidesse nii ehk naa raha panustada, siis miks mitte katta selle summa eest kulu, mida meile kallis inimene peaks nagunii tasuma,“ ütles Tele2 erakliendi kõneteenuste valdkonnajuht Henry Murumaa. Igapäevaste kulude hulka kuuluvad näiteks kütus, internet, mobiilipaketid, Netflixi, Spotify kuutasud ja ka toidu koju tellimine. Kõiki selliseid teenuseid saab aga edukalt kinkida.

Nii pakuvad erinevad tanklaketid või toidukullerid kinkekaarte, mida saab näiteks koos tassi või küünlaga kuuse alla sättida. Netflixi või Spotify platvormil saab teha väikese lisatasuga perepaketi, mida pere ja sõpradega jagada. Lisaks on võimalik kinkida pereliikmetele ja sugulastele igakuist taskukergendust mobiili- või internetiteenuseid kinkides. Heaks selliseks lahenduseks on näiteks Tele2 Piiramatu klubi, mis võimaldab täishinnaga paketiga liitudes kinkida kuni üheksale lähedasele 10 euro eest kuus piiramatu mobiili- või internetipaketi, mis muidu maksaks 20 eurot.

Kokku on säästetud juba pool miljonit eurot

„Kõigis piiramatutes pakettides on olemas mahupiiranguta internetikasutus Eestis, piiramatud kõned ja sõnumid ning Mobiil-ID kasutamise võimalus. Klientide turvalisuse tagamiseks on pakettides ka digikaitse. Mõistagi sisaldavad kõik piiramatud paketid 5G-võimekust. Järgmise aasta käibemaksutõusu silmas pidades on suureks boonuseks ka hinnagarantii, mis tagab meie täishinnaga pakettidega klientidele lepingu sõlmimise hetkehinna kaheks järgnevaks aastaks. Seda olukorras, kus kõik teised kulud tõusevad,“ kommenteeris erakliendi kõneteenuste valdkonnajuht Henry Murumaa.

Murumaa sõnul liitub iga kuu Piiramatu klubi lahendusega tuhandeid inimesi, enamik neist on erakliendid. „Selle aasta jooksul on liitunuid juba enam kui 24 000, mida on rohkem kui elanikke Viljandi linnas. Kõige olulisem on aga see, et kokku on need kasutajad säästnud juba üle poole miljoni euro,“ rõhutas ta.

Kokkuhoidu silmas pidades võiks sel aastal osta jõulukinke läbimõeldult ja kokkuhoidlikult. Majanduslikult keerulisel ajal võib mõne igakuise püsikulu enda kanda võtmine olla olulisem kingitus kui mõni ese. Teenuste kinkimine on selleks suurepärane võimalus, pakkudes lähedasele rõõmu ja südamerahu terveks järgnevaks aastaks.

Jaga
Kommentaarid