Vaata saadet SIIN või oma lemmikkanalist: Soundcloud, Spotify.

Järjest enam kohtab erinevas eas inimesi, kel on ühel või teisel moel seedimine häiritud. Kuidas tagada, et seedimine oleks tõhus ja vaevustevaba? Saates räägimegi sellest, kuidas hoida seedimissüsteemi tasakaalus ja toetada end parimal moel.

Teeme selgeks:

  • Kuidas mõjutavad kiudained meie seedimist ja kuidas neid targalt kasutada?

  • Ensüümid: kes peaks neid kasutama ja miks need on seedimise jaoks olulised?

  • Tutvustame Ecoshi seedimist toetavaid tooteid ja jagame nõuandeid nende kasutamiseks.

Saatekülalise Angelika Somelari sügav huvi ja kirg ravimtaimede vastu on juurdunud tema lapsepõlvest, kus ta mõlema vanaema juhendamisel õppis taimede tervendavat väge.

See kirg on olnud tema pidev kaaslane kogu eluteel, inspireerides teda juba ligi 30 aastat inimesi nõustama ja üle 20 aasta erinevaid koolitusi läbi viima. Angelika haridustee on olnud mitmekülgne, hõlmates õpinguid nii Eestis kui ka välismaal.

Ta on osalenud arvukatel kursustel, mis keskenduvad taimetarkusele ja lääne meditsiinile, ning avastanud ka Hiina meditsiini saladusi. Praegu on Angelika pühendunud Ecoshi arendustiimi juhtimisele, kus ta loob innovaatilisi retsepte, ühendades traditsioonilisi tarkusi kaasaegsete teaduslike lähenemistega.

Uues saates jagab ta oma teadmisi ja kirge ravimtaimede vastu, mis on tema elu lahutamatuks osaks olnud. Ära jäta seda põnevat vestlust vahele!

Kerget seedimist!

Jaga
Kommentaarid