Magnetkäpakestega sokid

Kõige toredamad ja lõbusamad. Sokid hoiavad omavahel käpakestega kinni just nagu vanad sõbrad! Idee ongi selles, et nende sokkidega saab koos sõbraga teha lahedaid pilte ja videoid TikTokki või sotsiaalmeediasse. Saate kõrvale süüa küpsisetorti ja kunagiste koos tehtud lolluste üle naerda – ideaalne sõbrapäeva veetmise viis!

Vaata magnetkäpakestega sokke siit!

Üle vindi sõnumitega sokid

Kõige toredam on see, kui sõbraga saab nalja. Tead ju küll seda tunnet, kui võtad telefoni, helistad sõbrale ja esimese sekundi jooksul purskate naerma, sest mõlemad teavad, milles nali on. Niisuguste sõprade omamine on puhas rõõm ja neile saab kinkida selliseid sokke nagu „Raske on olla ilus mees“, „Vale vorst“, „Täitsa pekkis“ või midagi hoopis „Vanamehe“ sokkide kollektsioonist. Eks sa ise tead ja tunned oma sõpra paremini.

Vaata sõnumitega sokke siit!

„Vanamehe“ multika huumori armastajale aga leiad „Vanamehe“ sokikollektsiooni siit!

Aga kas midagi romantilist ka saaks?

Ikka saab ja leiab! Meesterahvastele teadmiseks, et naistele üldjuhul meeldib ilusaid sukki ja sukkpükse kingiks saada. Aga kuidas seda teha nii, et kingitus õnnestuks? Siin on paar näpunäidet:

  • tunne kingisaajat piisavalt hästi. Siis tead, kas talle meeldivad sukad või sukkpüksid. Päris esimesele kohtingule ära torma sukkadega, siis on parem valik hoopis südametega nunnud sokid, mida saad siit!

  • Suurust on alati raske valida, aga suurus on oluline. Üldine reegel sukkade ja sukkpükste puhul on see, et kui sinu kingisaaja on pikkade jalgadega, vali M- või L-suurus, et sukad ja sukkpüksid oleksid mugavad. Kui sa aga pole kindel, mis suurus võtta, ole kaval ja vali hoopis kinkekaart – usu, see teeb su elu palju lihtsamaks.

Sõbrapäeva kingitusest kõige tähtsam on aga aeg, mis sa oma kaaslasega veedad. Seega ole olemas oma sõpradele nii sõbrapäeval kui ka kõikidel muudel päevadel.

Ilusat sõbrapäeva soovib Sokisahtel

Jaga
Kommentaarid