Kirjeldamatult uhke on olla nii kogenud, aga samas noorusliku ajakirja peatoimetaja. 30 aastaga on väga palju muutunud. Kuukirjast on saanud aeglase sisu kõrval ka igapäevasündmusi kajastav väljaanne. Nagu meie lugeja, oleme ka meie liikunud aina enam veebi – sest seal, kus olete teie, oleme ka meie. Kaubamärk on sama, kvaliteet on sama. See kõik ei muutu sellest, kuidas või millises meediumis te meid tarbite.

Me kajastame lugusid nii beebidest, väikelastest, koolijütsidest kui ka teismelistest. Tervisest ja vaimsest tervisest. Suhetest ja seadustest. Aga endiselt ja alati ilmume me ainult tänu oma lugejatele. Pere ja Kodu kaubamärk püsib nii kaua, kui teie meid loete, vaatate ja kuulate, ning nii kaua, kui usaldate meie rääkida oma lood.

Suur osa Pere ja Kodu sisust nii ajakirjas kui ka veebis on alguse saanud just teie endi muredest, rõõmudest, juhtumistest ja küsimustest. Usaldusest.

Oleme olemas nii kaua, kui meid usaldate.

„Nägin pealt, kuidas kasuisa mu ema peksis. Mind karistas ta iga halva hinde eest. Teismelisena pidin teda teenindama – täitma ta viinapitsi ning tegema talle süüa, kui ta oli purjus,“ usaldas seekordsesse ajakirjanumbrisse enda loo üks ema oma lapsepõlvest (ilmub veebruarinumbris 2. veebruaril). Tema ema aastakümneid tagasi vägivallajuhtumeid kuskil registreerimas ei käinud ja tütart tuleviku eest kaitsta ei osanud. Nüüd nõuab see „isa“, et tütar teda rahaliselt toetaks.

Hea meel, et tänapäeva lapsevanemad on nii palju teadlikumad, kui olid meie vanemad toona. Me oskame märgata lapse tundeid ja vajadusi ning arvestada ka seda, mis aitaks neil paremini hakkama saada tulevikus. Vanemlus on ajaga muutunud aina lapsekesksemaks, samas hoides tugevalt fookuses ka lapsevanema enda heaolu. Oleme avatumad, mõistvamad ja kaalutlevamad. Seda avatust, teadlikkust ja mõlemapoolset heaolu hoiame au sees ka meie Peres ja Kodus.

Palju õnne meile ja palju õnne sulle, armas lugeja. Meid ootab kindlasti ees uus tore aastakümme!

Jaga
Kommentaarid