Arvutasime kokku, et selle aja jooksul oleme teinud ligi 13 000 mudelit sokke ja müünud üle viie miljoni sokipaari! See on selline kogus, nagu oleks igal eestlasel sahtlis kolm paari Sokisahtli sokke.

Panime eesti mehed talvel põlvikuid kandma! Neil on nüüd külmal ajal sääred soojas ja mitte keegi enam ei kergita poodi tulles kulmu, kui näeb meesteriiulis põlvikuid. Selle üle oleme ise väga rõõmsad ja igal hooajal teeme nii meriinovillaseid kui ka värvilisi puuvillaseid meestepõlvikuid. Viimane väga populaarne põlvikumudel oli ... kanajalgade imitatsiooniga!

Meil on pluss-suurused, mis ka päriselt sobivad! Algusaastatel otsisime tikutulega taga tehast, kus oleks masin, mis teeks pluss-suuruses sukkpükse nii, nagu meie seda ette kujutasime. Ehk siis ka sääreosa peab venima oluliselt rohkem ja olema pluss-suurus ka päriselus, mitte ainult pakendil. Sokisahtlist leiad sukatooteid suurustele 2XL–4XL.

Igal nädalal saabub meile valikusse uusi tooteid ja korraga on soki-, sukkpükste, põlviku-, retuusi- ning sukamudeleid saadaval ligikaudu 2000. Neid on ka palju eri suurusi, seega on selles sokimaatriksis orienteerumine omamoodi väljakutse.

Rohelistest tegudest ja mõtteviisidest: tegime esimesena Eestis juba 2017. aastal sellise muudatuse, et pakendi saab kohe pärast ostu poodi jätta ja taaskasutame sama sokipakendit juba järgmistel sokkidel. Enamikku silte kasutame seeläbi 2–3 korda, kuni need lõpuks suunduvad pakendikonteinerisse ümbertöötlemisele. E-poest tellides on Sokisahtlil automaatselt pakendivaba tellimus. Kui soovid tooteid koos pakendiga, pead tegema e-poes linnukese ette ja siis saad need traditsioonilisel viisil. See süsteem on olnud töös juba aasta ja meie kliendid on selle väga hästi vastu võtnud.

Sokisahtli sokke saab ka mujalt kui Eestist! Meil on praeguseks edasimüüjaid Jaapanis, USA-s, Kanadas, Inglismaal, Rootsis, Soomes, Saksamaal ja mitmes teises riigis.

Mis on kõige populaarsemad sokid? Läbi aegade on kõige minevamaks osutunud meie täpisokkide kollektsioon, kust leiad „Täitsa sooda“, „Paras pähkel“, „Roosa manna“, „Kirss tordil“, „Viina mari“ jpt lõbusate sõnumitega sokke. Neid on hea kinkida sõpradele kasvõi niisama, ilma et peaksid mõnd tähtpäeva ootama. 

Selle nädala kõige põnevam toode on hoopis uuenduslikud sukkpüksid. Need jätavad mulje, et on õhukesed ja pidulikud, aga tegelikult on 60 DEN – väga vastupidavad ning varakevadise ilmaga soojad ja mugavad! Milles see võlutrikk seisneb? Need sukkpüksid on eriliselt kootud – nõnda, et sisemine pool on beeži tooni ja väljast musta värvi. Jalas näevad need välja, nagu sa oleks valinud peened 20 DEN sukkpüksid.

Ja mis kõige tähtsam: sünnipäeva tähistamine kestab meil kuu lõpuni! Seega tule Sokisahtlisse – kõik tavahinnaga tooted on 20% ja kliendikaardiga 30% soodsamad. E-poodi saad tulla kohe: www.sokisahtel.net



Jaga
Kommentaarid