Kevad toob endaga kaasa mitmeid muutuseid – päikesepaiste on sagedasem, päevad pikenevad ja loodus hakkab uuesti ärkama. Samal ajal võib see periood olla kehale väljakutsuv, kuna talvise pimeduse ja külma järel vajab meie keha uut energiat ning toetust.

Uues Ecosh TV saates „Väsimusest elujõuni“ vestlevad elujõutoetaja Kairi Kuha ja Kadri Pekko väsimuse olemusest, selle seljatamisest ning tegutsemistahtest.

Saates räägitakse lähemalt teemadel:

  • Kuidas elada nii, et sul on piisavalt elujõudu ja tegutsemistahet?

  • Kuidas mõjutavad meie elukvaliteeti toksiinid?

  • Kuidas toetada end täisväärtusliku toiduga?

Kui tunned, et oled läbipõlemise äärel, lihtsalt väsinud või ei leia motivatsiooni, on see saade just sulle loodud.

Krooniline väsimus on tänapäevases saavutusühiskonnas aina laialdasemalt levinud. Tavapärased stimulandid, nagu kohv, energiajoogid, negatiivsed uudised ja muu selline, ei paku meile rahu, vaid ajutist kaduvat energiat.

Püsiv heaolutunne tekib tervislikest harjumustest ja igaühes meist on see vägi ning jõud olemas, et enda eest hoolt kanda. Kõik see, millega oma vajadusi rahuldame, on pidevas muutumises ja nõuab meie tähelepanu. Vanad tõed ei ole tänapäevases kiirelt muutuvas keskkonnas enam toimivad ja vajavad meie korrektuure.

Elujõud ja tervis on meie suurim vara. Selle märkamisest ja hoidmisest uues Ecosh TV saates räägitaksegi.

Saatekülaline Kairi Kuha on autor ja elujõutoetaja, kes on pühendunud inimkonna tervise uuele tasandile viimisele. Võttes arvesse 21. sajandi inimese ja olude eripärasid, nõustab ta kliente teekonnal tõelise elujõuni.

Kairi kasutatavad meetodid tuginevad loomuliku eluviisi taastamisele ja keha toimimise tasakaalustamisele. Ta vaatab alati suuremat pilti ja valib meetodid, mis aitavad lisaks inimese elujõule taastada ka meie elukeskkonda.

Kui tunned, et saade võib toetada sinu lähedast, jaga seda ka talle.

Hoolime ja hoiame.

Sinu Ecosh

Jaga
Kommentaarid