Seega ütlesingi ma looteanatoomia ultrahelis arstile, et ei soovi lapse sugu kohe teada saada ja palun, et kui ta seda kindlalt näeb, kirjutaks ta selle paberile ning pistaks ümbrikku. Arst nõustus õhinaga ja hoiatas mind ka ette, kui hakkas lapse suguelundeid kontrollima. Nii teadsin mina pea ära keerata ja silmad kinni panna.

Kogusimegi lapse isaga kokku meile lähedased inimesed ja korraldasime nende seas ka küsitluse, mille üles filmisime: lasime neil ennustada, kas ootan poega või tütart. Kui kõikide pakkumised olid käes, sain ma enda kätte musta õhupalli, mille nõelaga katki torkasin. Palli seest tulid välja sinised konfetitükid.

Kui peamiselt seostatakse säärast lapse soo teada saamist kas koogitüki lõikamise, õhupalli katki torkamise või näiteks tossupommi kasutamisega, siis kahjuks on ka äärmuslikemaid juhtumeid.

Aastal 2017 algas säärasest sooteavitusest Arizonas põleng, mis hävitas 47 000 aakrit ja tekitas 8 miljoni dollari suuruse kahju. Aastal 2019 sai aga üks tulevane vanaema säärasel peol surma kuna

Jaga
Kommentaarid