Kas tuleb tuttav ette? Aga mis oleks, kui me ütleks sulle, et Picapaci kogukonna pakiautomaat võiks olla lahendus sellele probleemile? Siin on seitse põhjust, miks liituda kogukonna pakiautomaadiga.

Picapac

1. Omnivaga jõuavad pakid kogukonna pakiautomaati soodsaima hinnaga

Enam ei pea sa kasutama kullerteenust, sest kogukonna pakiautomaadiga liitudes saad tellida kõik pakid jalutuskäigu kaugusele tavalise pakiautomaadi teenuse hinnaga. Nii saad pakid tellida endale lähimal asuvasse kogukonna Picapaci ja autoga edasi-tagasi sõitmise asemel hoopis ühe värskendava jalutuskäigu teha.

2. Hoiad kokku oma väärtuslikku aega

Kogukonna pakiautomaadiga liitudes ei pea sa ilmselt enam kunagi minema postkontorisse ega kaubanduskeskuse pakiautomaadi juurde.

Kui tellid veebist palju kaupa ja oled harjunud oma liikumist planeerima pakkide kättesaamise järgi, siis edaspidi on sul vabadus oma aega ja teekonda planeerida oma eelistuste järgi. Kui tahad, lähed jala, kui tahad, rattaga. Või hoopis tõuksiga.

Picapac

3. Hoiad kokku oma raha

Kui tellid kaks või enam pakki kuus, on Picapaci teenus sulle soodsaim valik. Kuutasu on odavam kui kaks kullerveo tellimist. Jalutuskäigu kaugusel asuv kogukonna pakiautomaat on soodsam valik ka võrreldes kaubanduskeskuse pakiautomaadiga, sest iga sõit pakiautomaadi juurde on ju samuti kulu.

4. Kontaktivaba üleandmine

Kogukonna pakiautomaadi abiga saad oma tellimused kätte täiesti kontaktivabalt. Sa ei pea enam kulleritega mehkeldama, neid nimepidi tundma ega pakkide kättesaamisele alla kirjutama.

Picapac

5. Kogukonna pakiautomaadi kaudu saad ka pakke välja saata ja tagastada

Kogukonna Picapac ei ole vaid saadetiste vastuvõtja, vaid ka väljasaatja. Kas tahad e-poest tellitud pakid lihtsalt ja kiirelt tagastada? Pole probleemi, jäta pakk jalutuskäigu kaugusel asuvasse pakiautomaati. Kas müüsid internetis mõned oma riideesemed maha? Pole probleemi, jäta pakk kogukonna pakiautomaati ja kuller saab need sealt peale võtta.

6. Kogukonna pakiautomaat toimib enamiku kullerteenustega

Picapac on avatud enamikule teenuseosutajatele, võimaldades sul valida meelepärane pakiveoteenus vastavalt sinu vajadustele. Pole vaja enam oodata kindla operaatori kullerit – sinu pakid jõuavad kogukonna pakiautomaati, sõltumata kullerist.

Omniva teenust kasutades suunduvad sinu pakid automaatselt Picapaci kogukonna pakiautomaati ja seda kõike pakiautomaadi teenuse hinnaga!

7. Nutikas lahendus aitab hoida ka keskkonda

Picapac

Picapaci teenust kasutades vähendad oma ökoloogilist jalajälge, sest sa ei pea enam autoga pakkidele järele minema. Meie lähedal asuvad kogukonna pakiautomaadid aitavad säästa kütust ja vähendada heitgaase.

Teenuseosutajad, kaupmehed ja sina kui tarbija jagate üht unistust: et kuller saaks kauba üle anda esimese korraga. Kui see ei õnnestu, muutub see kõigi jaoks tüütuks. Kullerfirmale tähendab ebaõnnestunud kohaletoimetamine täiendavaid kulusid. Aga kui suudetakse selliseid kulutusi vältida, võib teenuse optimeerimine aja jooksul ka tarnekulud soodsamaks muuta.

Kogukonna pakiautomaati kasutades pole sul vaja enam planeerida oma päeva logistikat, sõita autoga või oodata kullerit – sinu pakid ootavad sind vaid mõne sammu kaugusel.

Kõlab hästi? Kui jah, siis liitu endale sobiva kogukonna pakiautomaadiga juba TÄNA!

Leia endale sobivaim asukoht siin.


Jaga
Kommentaarid