Eriliseks muudab 2024. aasta sarja see, et üks etappe toimub suurejoonelise Delfi Rally Estonia raames. See annab lastele ainulaadse võimaluse saada osa suurte rallilavade atmosfäärist.

Kõikidele noortele motospordi entusiastidele

Särtsuka sarja raames saavad võistelda kõik vähemalt kaheaastased motospordihuvilised elektrilistel tasakaaluratastel või E-2, E-3, E-5 motikatel.

Lisaks vanuseklasside ja E-motikate sõitudele toimub sel aastal ka PRO-sõit. See tähendab, et igal etapil selgub esikolmik ja kõikide etappide peale lõpuks hooaja võitja. Samuti selgub esmakordselt igal etapil Jakdisaini holeshot. Hooaja lõpuks enim holeshot’e võitud laps saab eriauhinna.

Tänavune võistluskalender:
27. aprill – Saku-Männiku lasterada
19. mai – Maardu MX lasterada
9. juuni – Saue
6. juuli – Delfi Rally Estonia
11. august – Rapla Coop (selle etapi nimisponsor)
7. september – Tihemetsa Lauri krossirada EMV-etapp
6. oktoober – hooaja lõpetamine

Esimene Saku etapp toimub juba 27. aprillil! Tule kindlasti kohale, sest lisaks sõbralikule võistlusele ootavad lapsi Krutski Batuudid, tänu kellele saab nii hüpata kui ka natuke kõhtu täita.

Samuti on kohal:

  • KTM, Husqvarna ja Mehka oma elektriliste tasakaalurataste ja motikatega, millega on võimalik teha proovisõitu.

  • KTL, Redmoto ja Kiilimoto, et rääkida oma klubist, tegevustest ja võimalustest.

Päev algab juba kell 10.

Freetime Husqvarna Särtsuka sarja raames on rõhk turvalisusel ja sõbralikul konkurentsil, mis loob ideaalse keskkonna igas vanuses lastele. Sari mitte ainult ei panusta laste sportliku vaimu kasvatamisse, vaid loob ka põlvkondadevahelisi sidemeid, pakkudes peredele võimaluse teha mõnus väljasõit. Särtsuka sari on suurepärane koht, kus kõik motospordihuvilised lapsed saavad alustada oma teekonda spordimaailmas, omandades vajalikke oskusi, enesekindlust ja julgust suurteks tegudeks.

Praeguseks on registreeritud juba üle saja lapse, tee seda sinagi!

Jaga
Kommentaarid