Kõrge halva kolesterooli tase suurendab südamehaiguste ja insuldi riski, kuna hakkab suurenedes veresoonte seinu ummistama, mis omakorda pärsib hapnikurikka vere jõudmist meie südamelihasrakkudesse.

Kõrge kolesterooli sümptomid, nagu iiveldus, ähmane kõne, äärmuslik väsimus, valu rinnus, hingamispuudulikkus, tuimus-, tundetus- või külmatunne jäsemetes ning kõrge vererõhk, tekivad üldiselt juba siis, kui on käes hädaolukord.

Levinud on müüt, et tegemist on „vanainimeste“ probleemiga – tegelikult ei hooli kolesterool vanusest, vaid hoopis sinu elustiilist.

Seetõttu on oluline seda ennetada, hoides enda veres normaalset kolesteroolitaset ja toetades tervislikku eluviisi.

Ecoshil on koostöös Tartu Ülikooli bio- ja siirdemeditsiini instituudi dr Ph. D professor Tiiu Kullisaarega valminud UUS! väetoidulisand Kolesterooli Tasakaal, mis on loodud sinu südame- ja veresoonkonna tervise hoidmiseks.

Uudne Kolesterooli Tasakaalu toidulisand aitab hoida head ja langetada halba kolesteroolitaset ning toetab loomulikku kaalulangetamist.

See ainulaadne kompleks sisaldab hoolikalt valitud looduslikke koostisosi, mis on tuntud südame-veresoonkonda toetavate omaduste poolest.

Siin on sulle lisaks 7 nõuannet hea kolesteroolitaseme tõstmiseks looduslikult:

  1. Ole füüsiliselt aktiivne ja hoia kehakaal tasakaalus.

  2. Vähenda kroonilist stressi ja muretse vähem.

  3. Väldi töödeldud toitu ja vali tervislikumaid rasvu.

  4. Lase mõõta enda D-vitamiini taset.

  5. Lõpeta suitsetamine ja alkoholi üleliigne tarbimine.

  6. Lisa igapäevamenüüsse hea kolesterooli taset tõstvaid aineid.

  7. Vajadusel tee kehapuhastus ja tarbi väetoidulisandeid.

Kas sinu kolesterool on tasakaalus?

Sellest, kuidas enda kolesteroolitaset mõõta, millised on normaalnäidud ning millal peaksid muretsema, loe põhjalikumalt Ecoshi blogist.

Jaga
Kommentaarid