Oleme kolme lapsega pisikesest peale igal talvel mõnes kauges kohas reisil käinud, alati viiekesi. Ning jah, ma olen palju kordi endalt küsinud, kas see kõik ikka on seda väärt – nad ju ei mäleta neist reisidest pea midagi. Nad ei oska veel hinnata. Ja muidugi teeb see meele mõruks, kui suurte maiade püramiidide keskel teatavad kaks väiksemat, et nemad enam ei viitsi ja läheks juba tagasi hotelli basseini...

Ei suuda ka suurim laps oma esimesi reise meenutada, ent teab, et neil on meie peretraditsioonides oluline koht.

Ilmselt nad ei mäletagi tegelikult paljusid maid ja käike. Aga nad jäävad alati mäletama, et me käisime. Kuskil, viiekesi. Nad kasvavad teadmises, et meie pere rändab ja teeb seda alati koos. 16aastane tütar küsis meilt näiteks hiljuti, et kas me ikka võtame teda siis ka reisidele kaasa, kui ta täisealiseks saab, või jääb ta siis sellest „meie pere asjast“ välja... Ei suuda ka tema oma esimesi reise meenutada, ent ometi teab, et neil on meie peretraditsioonides oluline koht.

Aga miks ma talvereisi juba maikuus ära ostsin? Sest siis saab Keeniasse ja tagasi 400 euro eest inimese kohta. Kuidas täpsemalt, kirjeldan varsti meie uues säästurubriigis, milles läbi suve iga nädal peredele kasulikke säästunippe avaldame. Hoia silm peal perejakodu.ee/kokkuhoid.

Kuhu minna lastega suvel?

Jätkame tänavu taas eelmisel suvel hoogsalt alanud rubriiki, kus jagame soovitusi, mida Eesti eri piirkondades ja lähiümbruses suvel lastega teha ja külastada. Kõik on meie endi peredel järele proovitud ja heaks kiidetud. Vaata täpsemalt perejakodu.ee/suvi.

Hea lugeja!

Delfi Meedia käib alati ajaga kaasas, mistõttu uuendame alates 01. juulist 2024 oma üldtingimusi. Uute tingimustega saate tutvuda internetis aadressil delfimeedia.ee/uldtingimused2024.

Olulisemad muudatused puudutavad Delfi digiteenust ja selle kättesaadavust ning pretensioonide esitamist. Lisandunud on ka punktid seoses uudiskirjadega liitumise ning nõusolekutega.

Üldtingimuste muutmise teavitus on informatiivne ning Teil pole vaja midagi rohkemat teha. Kui aga tehtud muudatused Teile mingil põhjusel ei sobi, on Teil õigus ühe kuu jooksul nende avaldamisest Delfi Meedia väljaannete tellimine katkestada.

Jaga
Kommentaarid