Aga mis Vurtsvasseris siis nii erilist on? Kohe saad teada.

Värska Vurtsvasser on maitsev ja värskendav janukustutaja, milles on segatud naturaalne mahl ning Setomaalt Natura kaitsealalt ammutatud Värska looduslik mineraalvesi. Vurtsvasserisse ei ole lisatud grammigi suhkrut, säilitus- ega värvaineid. Küll aga sisaldab Vurtsvasser hulgaliselt organismile kasulikke looduslikke mineraalaineid – kaltsiumi, kaaliumi ja magneesiumi.

Õunamahlaga mineraalvesi

Õunad sisaldavad ohtralt C-vitamiini, mis võib koos teiste antioksüdantidega kaitsta sinu südame tervist, tugevdada immuunsüsteemi ja aidata kaitsta keha infektsioonide eest. Õuntes olev kaalium aitab aga lõdvestada veresooni ja on hea südame tervisele.

On teada, et õunad sisaldavad mitmesuguseid antioksüdante. Näiteks kvertsetiin aitab vältida vanusega seotud neuronite kadu.

Lisaks on õunamahlaga Vurtsvasser imemaitsev nagu sõõm õitsvate õunapuuõite hõngu.

Mustasõstramahlaga mineraalvesi

Mustades sõstardes sisalduvad toitained ja antioksüdandid teevad neist suurepärase valiku tervise toetamiseks ning erinevate haiguste ennetamiseks.

Mustad sõstrad on suurepärane C-vitamiini allikas ja antioksüdandid annavad neile nende tumeda värvuse, aitavad võidelda põletike vastu ning võivad vähendada krooniliste haiguste riski.

Mustasõstramahlaga mineraalvee iga lonks viib sind ajarännakule lapsepõlve koduaeda.

Rabarberi-vaarikamahlaga mineraalvesi

Rabarberis sisalduvate antioksüdantide hulka kuuluvad antotsüaanid võivad pärssida kehas põletikku.

Vaarikad on väga head antioksüdantide allikad, sest sisaldavad ohtralt C- ja E-vitamiini, seleeni, beetakaroteeni, luteiini, lükopeeni ja zeaksantiini, aidates tagada mitmekülgselt head tervist ning vitaalsust.

Sõõm rabarberi-vaarikamahlaga mineraalvett võib tunduda kui mälestusterohke külaskäik vanaema juurde, aga see võib olla ka trendikas mull, mis sobib iga peo alustuseks.

Pirnimahlaga mineraalvesi

Pirnid sisaldavad rikkalikult vitamiine, antioksüdante ja mineraale. Näiteks on pirnis sisalduv kaalium oluline südame tervisele ja vererõhu reguleerimisele. Samuti leidub pirnides kaltsiumi, magneesiumi ja rauda, mis on vajalikud luude ning lihaste terviseks ja hapniku transportimiseks.

See suviselt mahe pirnijook on tervistav ja karastav üheaegselt.

Naudi alanud suve koos Vurtsvasseri lemmikjoogiga ja tunne, et elu on mõnus!

Jaga
Kommentaarid