Laste sünnipäevade korraldamine võib vanematele olla paras peavalu. Tahame ju kõik enda lapsele luua ideaalse päeva täis rõõmu ja lusti, kuid teadupärast muutuvad laste soovid ja huvid päevade, kui mitte tundidega. Mida siis teha, et tagada meeleolukas sünnipäevapidu? Tuleb minna lehele www.batuudijuss.ee ja rentida peo jaoks üks võimas batuut, sest ei ole ühtki last, keda võimalus hüpata, turnida ja ronida külmaks jätaks.

Nagu nimigi mõista annab, on Batuudijussil suur valik lastele mõeldud täispuhutavaid batuute, mis on loodud pakkuma turvalist ja lõbusat ajaviidet ka kõige energilisematele väikestele hüppajatele.

Batuudijuss tegutseb Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Batuudijussi batuudid on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ning iga atraktsioon läbib regulaarseid hooldus- ja puhastustoiminguid, et tagada selle laitmatu seisukord. Pisemad saavad muretult lustida, samal ajal kui vanemad võivad olla kindlad, et nende lapsed mängivad turvalises keskkonnas. Muretsema ei pea ka transpordi ja paigalduse pärast, sest soovi korral toob Batuudijuss batuudi ise kohale, paigaldab selle ja viib pärast pidu ära ka. Samuti nõustatakse teid hea meelega ka siis, kui soovite batuudi ise üles panna.

FunJump batuudid

Lisaks täispuhutavatele batuutidele pakub Batuudijuss võimalust rentida ka FunJump batuuti koos kogenud instruktoritega. Batuudijussis pakutav FunJump on suurim omasuguste seas ja võimaldab hüpata kuni 8,5 meetri kõrgusele. See on tõeline ekstreemspordi armastajate unistus.

Veidi adrenaliini suurematele

Batuudijuss teab aga hästi, et ka veidi suuremad tahavad pidudel lõbutseda ja midagi põnevat proovida. Seetõttu on nende valikus mõned atraktsioonid, mis rõõmustavad ka neid, kes batuudi peal hüppamiseks juba liiga suured on.

Güroskoop
  • Rodeo Härg: eriline eksemplar, kelle silmad punaselt põlevad ja ninasõõrmetest väljub aur. Rodeo Härg on tõeline pilgupüüdja igal üritusel.

  • Güroskoop: trenažöör, mis on osa hävituslendurite treeningprogrammist. Pakub rohkelt adrenaliini ja ainulaadset kogemust.

  • Rattaämber: robustse disainiga kahe mängija võistlusatraktsioon, kus võitja saab kaasmängijale ämbritäie külma vett peale valada. Lõbus tegevus, mis kõigis võidujanu esile kutsub.

Kvaliteetne ja usaldusväärne

Kuigi peoatraktsioonide rendile keskendunud ettevõtteid leidub palju, on vähe neid, kes oma tööd tõelise pühendumuse ja hoolega teevad. Batuudijuss on üks neist. Nad hoolivad väga nii oma inventarist kui ka klientidest ega lase ühelgi ootamatusel meeleolu rikkuda. Kui näiteks batuut ei jõua õigeks ajaks tagasi või puruneb mõni õmblus, siis lahendab Batuudijuss olukorra alati kliendi kasuks, pakkudes kallimat asendusbatuuti või tasuta lisakasutuspäeva. Selline paindlikkus ja kliendikesksus teevad Batuudijussist usaldusväärse partneri.

Samuti kantakse hoolt selle eest, et kõik tooted oleksid alati puhtad ja kvaliteetsed. Kõik nende batuudid on pärast igat kasutuskorda hoolikalt hooldatud ja puhastatud, mis tagab klientidele alati parima kvaliteedi. Pleekinud ja kasutamisest väsinud batuudid müüakse maha, et säilitada teenuse kõrge standard.

Batuudijuss on olnud partneriks väga suurtel üritustel, kus on vaja hulgaliselt atraktsioone ja järelevaatajaid. Kui kohalik omavalitsus või suurettevõte soovib korraldada midagi mastaapset, on Batuudijuss avatud koostööle. Aktiivne meeskond aitab kaasa mõelda ja muuta ürituse veelgi vahvamaks ja meeldejäävamaks.

Paindlikud tingimused

  • Broneerimistasu puudumine: broneeringu tühistamine on tasuta ja tasutud summa tagastatakse 100% ulatuses.

  • Turvalisus: batuudid paigaldatakse kas murule või tüüblitega asfaldile (eelneval kokkuleppel ja lisatasu eest). Kui tuul ületab 11 m/s, jätab Batuudijuss endale õiguse batuuti mitte paigaldada, et tagada kõigi turvalisus.

  • Ise paigaldamine: kui klient soovib ise batuudi järele tulla ja selle paigaldada, on see võimalik. Batuudijuss annab kaasa kõik vajaliku ja juhendab, kuidas batuut turvaliselt üles seada.

  • Sooduspakkumised: kui ei ole riiklik püha, on E–N batuudirent märgatavalt soodsam.

Võida tasuta batuut või puhkus luksuslikus mõisas

Batuudijussi Facebooki-lehel on käimas mäng, kus loositakse välja kolm tasuta batuuti – üks Tallinnasse, üks Pärnusse ja üks Tartusse.

Lisaks loositakse hooaja lõpus kõikide tellijate vahel välja luksuslik majutus Kernu mõisa Järve sviidis, mis sisaldab hommikusööki, kolmekäigulist õhtusööki ja Kellerspaa külastust.

Liitu loosimänguga siin!

Vali peole batuut või muu atraktsioon välja Batuudijussi kodulehelt www.batuudijuss.ee!

Batuudijuss pakub laia valikut meelelahutuslikke ja kvaliteetseid atraktsioone, mis sobivad igale üritusele. Kvaliteet, paindlikkus ja kliendikesksus teevad Batuudijussist usaldusväärse valiku. Ära lase võimalust mööda ja too oma üritusele naeratused Batuudijussi abiga!

Jaga
Kommentaarid