Kalev Spa’s ootavad teid lõbusad liutorud ja seikluslikud atraktsioonid, mis loovad elamusi kõigile sünnipäevalistele. Väikseid ja suuri külalisi ootavad 66,6 meetrine tuubitoru, hullumeelne Kamikaze liutoru ja veel kaks liumäge, mis pakuvad igale lapsele omajagu põnevust. Lisaks on väiksematele lastele loodud eraldi väikelaste bassein ja 4-7-aastaste laste ujumisbassein, mis tagavad turvalise mängu- ja ujumiskogemuse.

Sünnipäevad mängude, spordi ja lõbu tähe all

Kalev Spa sünnipäevad on rohkem kui lihtsalt pidu - need on täis liikumist, naeru ja seiklusi! Soovite sportlikku väljakutset? Pange ennast proovile Suppama laual, mis ühendab balansseerimise ja lõbu vees. Veelgi lõbusamaks muudavad sünnipäeva Zorb-pall, millega vees rullimine toob rõõmsaid kilkeid igale külalisele. Mänguhimulised sünnipäevalised saavad kaasa lüüa ka veemängudes, mida juhendab meie kogenud mängujuht, tagades põneva ja turvalise kogemuse.

Kalev Spa

Kogu perele mõeldud lõõgastus

Kuigi sünnipäev on eelkõige lastele, pole unustatud ka vanemaid. Kalev Spa veekeskuses asub õdus ja privaatne Sauna-Oaas (18+) ala, kus saab nautida rahu ja vaikust, eemal veemöllust. Aurusaun, aroomisaun ja traditsioonilised leilisaunad ootavad neid, kes soovivad hetkeks aja maha võtta ja täielikult lõõgastuda.

Isikupärane sünnipäevatuba ja maitsev toit

Sünnipäevapeo keskmeks on Kalev Spa veealuse teemaga sünnipäevatuba, kus teie lapsele ja tema sõpradele avaneb fantastiline veealune maailm. Ruumi seintel on põnevad merepildid, mis loovad erilise atmosfääri ja muudavad peo veelgi meeldejäävamaks. Sünnipäevalised saavad peo jäädvustada toredal fotoseinal. Lisaks ootab sünnipäevalisi restoran Allee maitsev sünnipäevamenüü, mille seast leiab midagi igale maitsele.

Kalev Spa

VIP-sauna eriline sünnipäevapidu

Kui otsite midagi tõeliselt erilist, pakub Kalev Spa ka võimalust broneerida VIP-saun. Seal saate nautida privaatset peoruumiga sünnipäeva, kus on lisaks mullivann ja saun - ideaalne neile, kes soovivad pidu pidada veidi eraldatumalt ja rahulikumas õhkkonnas.

Valige unustamatu sünnipäev Kalev Spas!

Kalev Spa veekeskus pakub ideaalseid tingimusi lapse sünnipäeva tähistamiseks. Kolm tundi täis veemõnusid, meeleolukaid mänge ja maitsvat sööki tagavad, et teie laps ja tema sõbrad räägivad sellest peost veel pikalt. Tule ja tähista oma lapse sünnipäev erilises ja meeldejäävas kohas - Kalev Spa veekeskuses!

Kalev Spa

Broneeri pidu juba täna kirjutades pidu@kalevspa.ee ja loo mälestusi, mis jäävad kauaks meelde!

Jaga
Kommentaarid